Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ARTEMIS incepe dezvoltarea unei noi etape a Parcului Industrial Sanandrei, in 2018
ARTEMIS incepe dezvoltarea unei noi etape a Parcului Industrial Sanandrei, in 2018
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 03 Nov 2017 08:54
Grupul elvetian Artemis, ce deruleaza in Romania afaceri anuale de circa 10 milioane de euro prin intermediul brandului pe care il detine, Franke,  dezvolta si proprietati prin divizia imobiliara Artemis Real Estate.
Compania va continua sa investeasca in dezvoltarea parcurilor industriale din Romania pentru formarea unui "cluster industrial", in 2018 aceasta urmand demara a doua etapa de dezvoltare a Parcului Industrial Sanandrei (judetul Timis) prin constructia unei cladiri de birouri si a unei hale industriale cu o suprafata de circa 5.000 mp.
Parcul industrial a fost inaugurat in vara acestui an, cand a finalizat infrastructura (drumuri, retele, bransamente), precum si constructia de succes a primului depozit cu birouri, cu o arie de 4.000 mp. Spatiu ce a fost deja inchiriat pe o lunga durata. Toate constructiile ce vor fi incluse in extinderea parcului comercial vor fi de tip "tailor made", bazate pe specificatiile viitorilor locatari. Printre primii clienti ai Parcului Industrial Sanandrei se afla o companie, care comercializeaza produse alimentare si cosmetice bio si naturale, precum si companii cu servicii in domeniul IT.
Dezvoltatorul detine in localitatea Sanandrei un parc industrial certificat de Guvernul Romaniei, cu o suprafata totala de 10,5 hectare, la o distanta de 7 km de Timisoara. Conform datelor companiei, terenul are o deschidere de 260 de metri la DN 69 (Timisoara - Arad), cu plan urbanistic zonal valid si infrastructura executata.
Tot in judetul Timis, Artemis Real Estate mai detine doua parcuri industriale: Giarmata si Banat Business Park. In a doua parte a anului 2016, compania a demarat prima etapa de investitii in infrastructura Parcului Industrial Giarmata, cu o suprafata de 103 hectare. Parcul este situat in apropierea principalei autostrazi care leaga Romania de Ungaria, iar impartirea strategica a terenului permite dezvoltarea de diverse activitati, de la cele operationale si logistice la depozitare si productie.
De asemenea, Artemis Real Estate opereaza si in zona Aeroportului, dar si in comuna Dudestii Noi, unde a obtinut autorizatia de construire pentru un proiect de infrastructura.
Al treilea Parc Industrial este Banat Business Parc, aflat in coproprietate cu familia Bardeau,  parc industrial acreditat, ce se intinde pe o suprafata de 80 Ha, in care la sfarsitul acestui an se va demara continuarea infrastructurii si pregatirea acestuia pentru dezvoltarea si acomodarea noilor chiriasi.
Valoarea totala a investitiilor realizate de Artemis in achizitia terenurilor din judetul Timis ajunge la circa 16 milioane de euro.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
concelex
theda mar
ness project
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
noark
Acvatot 2019
viarom
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander