Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - PRAGOSA ROMANIA: Afacerile companiei ar putea depasi 30 milioane de lei
PRAGOSA ROMANIA: Afacerile companiei ar putea depasi 30 milioane de lei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 04 Mar 2015 14:00
Compania de constructii Pragosa Romania, subsidiara locala a grupului portughez Pragosa, a raportat o crestere cu 25% a cifrei de afaceri din 2014, fata de nivelul precedentelor 12 luni, pana la circa 24 milioane de lei, pentru anul in curs fiind vizata o majorare similara a rulajului. In cazul in care planurile firmei se vor concretiza, incasarile totale ar putea depasi 30 milioane de lei. La nivel national, societatea este specializata in executia lucrarilor de infrastructura, deruland, insa si activitati de productie a agregatelor si betoanelor. In prezent, compania are un portofoliu de proiecte in executie evaluat la aproximativ 22 milioane de lei. "Ne implicam, astfel, in proiecte de construire, modernizare si intretinere a unor drumuri si poduri, acestea fiind de anvergura medie si realizate pentru beneficiari publici din judetele Prahova, Dambovita si Ilfov. Intentionam ca, in urmatorii doi ani, sa consolidam firma, precum si sa devenim mai cunoscuti in domeniu, avand o crestere sustenabila si mentinand standardele actuale de calitate. In paralel, dorim sa ne imbogatim portofoliul, prin desfasurarea de activitati noi in domeniul constructiilor si mediului", a declarat Mário Sousa, directorul general al companiei.
Referitor la piata locala a constructiilor, conducerea Pragosa Romania estimeaza ca activitatea din domeniu se va intensifica in 2015 si 2016, in special datorita fondurilor europene prevazute pentru perioada 2014-2020. "De asemenea, ne asteptam ca anii urmatori sa reprezinte perioade de crestere atat in Romania, cat si in restul Europei, evolutie care se va reflecta imediat in sectorul constructiilor. Dupa cum este cunoscut, activitatea din acest domeniu este prima care are de castigat sau de pierdut, in functie de evolutia economica. Romania este o tara unde investitiile publice nu sunt numai o necesitate, ci o obligatie, motiv pentru care consideram ca motorul pietei de constructii nu poate fi altul decat investitiile publice. Cu toate acestea, ne asteptam ca si sectorul privat sa aiba o influenta pozitiva asupra activitatii noastre, atat prin absorbtia fondurilor europene destinate sectorului de constructii, precum si prin cresterea lichiditatilor pe fondul schimbarii paradigmei in sectorul financiar", a precizat reprezentantul Pragosa.
***
Pragosa Romania este activa pe piata locala din anul 2007, avand sediul in judetul Prahova. Compania beneficiaza de o capacitate de productie a betonului de 130 de metri cubi pe ora, precum si de o unitate de fabricatie a agregatelor si asfaltului.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
siniat
concelex
MAKITA
rigips
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
viarom
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander