Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - EPSTEIN: Crestere cu 10% a valorii totale a proiectelor realizate in 2015
EPSTEIN: Crestere cu 10% a valorii totale a proiectelor realizate in 2015
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 21 Apr 2015 16:51
Cifra de afaceri a companiei Epstein Architecture & Engineering a crescut cu 5% in 2014, comparativ cu nivelul din 2013, pentru anul in curs conducerea firmei vizand o evolutie de 10% atat la nivelul incasarilor, cat si in ceea ce priveste valoarea totala a proiectelor pentru care va asigura servicii de inginerie, constructii si design. Recent, Epstein a demarat un proiect nou in Romania, ce vizeaza proiectarea si design-ul pentru extinderea cu 7.500 mp a unei unitati de fabricatie a produselor de panificatie congelate. In urma implementarii proiectului, beneficiarul isi va creste capacitatea de productie si isi va diversifica oferta comerciala. Totodata, in 2015 Epstein va continua sa asigure serviciile complete de proiectare pentru dezvoltarea noii unitati de productie a componentelor auto Yazaki, amplasata in zona libera din Braila si dezvoltata de grupul belgian WDP. Prima faza a proiectului presupune constructia unei facilitati de productie cu o suprafata de 10.000 mp, unde vor lucra aproximativ 1.800 de angajati, la aceasta adaugandu-se zona administrativa si de birouri, cu o arie de 6.000 mp. In perioada urmatoare, Epstein va finaliza certificarea LEED Gold pentru a doua cladire de birouri din cadrul complexului Green Court Bucharest (cu o suprafata de 33.000 mp) dezvoltat de grupul suedez Skanska, dupa ce anterior s-a ocupat de certificarea la acelasi standard a primului imobil din cadrul ansamblului amplasat pe Bd. Barbu Vacarescu. Tot in acest an, compania va continua sa realizeze analiza procesuala si planul general pentru mutarea fabricii Aversa, din Capitala, centru de productie cu o suprafata totala de 25.000 mp. Aceasta actiune va permite dezvoltarea unei afaceri profitabile, ce a generat deja 200 de noi locuri de munca in acest an, alte 100 de posturi urmand a fi ocupate in 2016. "In prezent, suntem in faze incipiente de planificare pentru mai multe proiecte din domeniul industrial, dar si pentru o investitie de infrastructura, insa alte informatii sunt confidentiale in acest moment", a declarat Randy Tharp, Managing Director al Epstein Romania.
Potrivit reprezentantului companiei, in perioada urmatoare va creste tot mai mult interesul dezvoltatorilor de centre comerciale si imobile de birouri pentru constructia de cladiri verzi si certificarea acestora in acord cu standardele LEED si BREEAM. "Dezvoltatori multinationali de elita, precum Skanska, Portland Trust, AFI sau Vastint s-au angajat ferm sa realizeze proiecte durabile si au stabilit noi standarde pe aceste piete, ce vor trebui urmate si de alti investitori, pentru a ramane competitivi. Acesti lideri stiu ca a construi «verde» inseamna noi modalitati de crestere a profitabilitatii si a beneficiilor legate de costurile de administrare/ intretinere a cladirilor, respectiv de sanatate a ocupantilor", a explicat Randy Tharp.
***
Compania Epstein Architecture & Engineering, cu sediul in Chicago, un birou regional intern in New York si filiale internationale in Varsovia (Polonia) si in Bucuresti, este specializata in arhitectura, design interior, inginerie si constructii. In cei opt ani de activitate pe piata autohtona, Epstein a dezvoltat proiecte pentru companiile Lufkin Industries, Cameron International, WDP Development, Emerson, Star Foods Romania, Petrom, Aversa Manufacturing etc. La nivel national, Epstein este una dintre putinele companii de proiectare care s-a implicat in initiativele "verzi" de transformare a mediului si de eficientizare energetica.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
ness project
viarom
MAKITA
FRONTALE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
strabag nivel 1
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander