Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - trimestrul I 2011

Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - trimestrul I 2011
Analiza importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare - trimestrul I 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 14 iul 2011
Sumar: click aici
Cresteri ale importului in primul trimestru din 2011
Din punct de vedere al importului de faianta, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), primul trimestru din 2011 a insemnat o perioada de recuperare a pierderilor si - implicit - de continuare a trendului ascendent al livrarilor pentru firmele implicate in operatiuni comerciale cu aceasta categorie de placi ceramice. Astfel, intre lunile ianuarie si martie a.c. s-a consemnat un nivel valoric de… milioane de euro (corespunzator unei cantitati de… tone sau… mp). In perioada similara din 2010, placile de faianta provenite din strainatate au insumat… milioane de euro (circa… tone si… mp), iar in acest sens rezulta o crestere de 36,51%. Tinand cont de influenta noilor factorilor macroeconomici asupra pietei, care indica finalizarea recesiunii, precum si de specificul actual al comportamentului de consum, departamentul de analiza al revistei Agenda Constructiilor preconizeaza ca in al doilea trimestru al anului in curs va avea loc inca o crestere a nivelului importurilor. Pentru intervalul ianuarie-martie 2011, datele certificate de expertii INS arata faptul ca valoarea importurilor de gresie a fost de… milioane de euro (ceea ce inseamna ca piata a asimilat aproximativ… tone, respectiv… mp), in timp ce la nivelul primului trimestru din 2010 se consemnau importuri de… milioane de euro (… tone si… mp). Astfel, se remarca o crestere a livrarilor de gresie provenita de peste hotare (+24,38%), care au depasit nivelul valoric al trimestrului I din 2009, pentru perioada aprilie-iunie a anului in curs si ulterior fiind posibila o accentuare a acestei tendinte. Totodata, in primele trei luni ale acestui an, importurile de obiecte sanitare (chiuvete, lavoare, suporti de lavoare, cazi de baie, bideuri etc.), inscrise sub codul vamal 6910, au inregistrat un trend ascendent, inversand tendinta specifica anului trecut. Astfel, valoarea acestora a insumat… milioane de euro (respectiv… tone), in crestere cu 11,55% fata de cele… milioane de euro (… tone) consemnate in trimestrul I din 2010.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de placi ceramice si obiecte sanitare (in primul trimestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de placi ceramice si obiecte sanitare, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de faianta, gresie respectiv de chiuvete, lavoare, cazi de baie etc., in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de placi ceramice si obiecte sanitare, dupa finalizarea perioadei de recesiune. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de placi ceramice si obiecte sanitare va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-85) si analizele statistice la importurile de placi ceramice si obiecte sanitare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
siniat
strabag nivel 1
leviatan
CDS
ness project
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum
theda mar
Acvatot 2019
EDIT-Structural
viarom
Ubitech
noark
rigips
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander