Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - semestrul I 2011

Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - semestrul I 2011
Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie - semestrul I 2011
PDF, 6 pag A4
Pret: 98 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 oct 2011
Sumar: click aici
Crestere valorica de peste 15% a importului de sisteme
Analiza datelor statistice din primele sase luni ale anului 2011 reflecta faptul ca s-a amplificat procesul de recuperare a pierderilor in ceea ce priveste consumul de materiale pe piata de tamplarie termoizolanta (dupa ce primele semnale de majorare, cu 5,21%, au fost consemnate in intervalul similar din 2010). Totusi, bransa de ferestre continua sa fie influentata major de scaderea fara precedent a livrarilor, consemnata in intervalul octombrie 2008-decembrie 2009, iar tendintele economice actuale sunt extrem de incerte si induc aparitia unor noi probleme atat in Romania, cat si pe plan continental. Posibila revizuire in sens negativ – de catre Fondul Monetar International si guvernanti – a eventualei cresteri a Produsului Intern Brut in 2012 (de la circa 3,5% sau 4% la numai 2%) indeparteaza perspectivele de reluare pe scara larga a vanzarilor, care s-ar putea concretiza doar pe termen lung. Rezultatele cu privire la importurile de sisteme de profile, feronerie si sticla arhitecturala - float si Low-E, cu o grosime de 4 mm – care s-au majorat cu 15,22%, la… milioane de euro, fata de semestrul I din 2010, cand s-au consemnat valori de… milioane de euro) releva faptul ca recesiunea din industria de constructii, precum si intarzierea relansarii economice in multe sectoare de activitate au avut un impact mai putin semnificativ asupra firmelor specializate din domeniul tamplariei. Efectuand o analiza sumara, se observa ca volumul importurilor de sisteme din PVC/aluminiu, al celor de feronerie si de sticla arhitecturala se situeaza si in continuare la o cota de 59,62% din nivelul inregistrat in primele sase luni ale anului 2008, in timp ce – pentru domeniul vitrajelor – deprecierea moderata plaseaza piata importatorilor la un nivel apropiat celui din al doilea an de recesiune.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in primul semestru al anului 2011) include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari importatoare de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile pentru fiecare componenta, in particular. Structura importurilor si valoarea acesteia, precum si informatiile inglobate in tabele si in diagrame constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de ferestre, dupa finalizarea recesiunii. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de sisteme pentru tamplarie va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (nr. 1-86) si analizele statistice la importurile de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla, disponibile trimestrial.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
MAKITA
ness project
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
quadratum
concelex
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander