Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei de ascensoare si scari rulante pe anul 2012

Analiza pietei de ascensoare si scari rulante pe anul 2012
Analiza pietei de ascensoare si scari rulante pe anul 2012
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 11 iul 2012
Sumar: click aici
Dominatie neta a liderilor pietei pe segmentul de ascensoare
Structura pietei internationale a ascensoarelor si scarilor rulante (E&E) a suferit modificari importante in perioada care a trecut de la inceputul crizei economice. Aceasta tendinta a fost generata, in mare masura, de scaderea drastica a cererii pentru echipamente noi, pe fondul diminuarii masive a investitiilor. Daca inainte de 2008 Europa si America de Nord reprezentau principalele regiuni de livrare, recesiunea a mutat accentul pe zonele aflate in curs de dezvoltare, in celelalte parti ale mapamondului accentul incepand sa fie pus tot mai mult pe modernizarea lifturilor existente. Se poate afirma ca acest debuseu a asigurat o functionare optima a industriei de profil in multe state din aria comunitara, ceea ce a dus la scaderea presiunilor generate de oferta asupra cererii. De asemenea, s-a reusit aplicarea mult mai atenta a prevederilor standardului de securitate (SNEL), aspect ce poate ca s-ar fi eludat in situatia in care nu ar fi fost resimtite impulsurile generate de dezechilibrele financiare. Este dificil totusi pentru managerii principalelor companii care concureaza pe aceasta piata sa admita faptul ca recesiunea a constituit un element pozitiv, intrucat toate datele disponibile indica scaderi destul de importante ale eficientei economice a respectivelor concernuri, in principal generate de diminuarea solicitarilor pentru livrarea de echipamente noi si de diminuarea tarifelor practicate pentru activitatile de service aferente instalatiilor existente. Analistii pietei de profil sunt optimisti insa in ceea ce priveste evolutia segmentului E&E pe termen mediu si lung, mai ales in sectorul produselor ce asigura transportul pe verticala pe distante mici (in detrimentul celor destinate echiparii cladirilor avand regimuri mari de inaltime). In pofida schimbarilor majore care au caracterizat economia mondiala in ultimii patru ani, se pare ca Europa ramane regiunea ce dispune de cele mai multe instalatii din categoria E&E, China dominand insa cererea de echipamente noi si fiind, totodata, piata care inregistreaza cel mai rapid nivel de dezvoltare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Schindler, ThyssenKrupp Elevator, Societatea Romana de Ascensoare IFMA, Koppel AW Romania Ascensoare, ale unor manageri a holdingurilor Kone Corporation, United Technologies, Mitsubishi Electric, Kleemann Lifts si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ascensoare si scari rulante va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
rigips
quadratum
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
viarom
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
CDS
CONCEPT STRUCTURE
concelex
FRONTALE
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander