Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de constructii pe anul 2017

Analiza pietei de constructii pe anul 2017
Analiza pietei de constructii pe anul 2017
PDF, 7 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 15 feb 2017
Sumar: click aici
Constructiile, in topul afacerilor profitabile pentru prima data dupa criza
Sectorul constructiilor s-ar putea afla, in 2017, in clasamentul celor mai profitabile afaceri din Romania, sectoarele de comert, servicii si de restaurante. Dintre cele 67.719 companii nou-infiintate in ultimele 12 luni, cele mai multe (17.525) activeaza in comert, urmate de cele din servicii (7.634 de societati) si constructii (7.208 firme), potrivit datelor KeysFin, societate ce ofera servicii de informatii si credit management dedicate mediului de afaceri. In topul celor mai atractive domenii de investitii urmeaza transporturile si serviciile de depozitare (5.873 de societati), industria prelucratoare (4.461), hotelurile si restaurantele (4.243) precum si sectorul IT&C (3.531 de companii active). Totodata, perspectivele investitionale din acest an vor urma, in linii mari, tendintele din 2016. Printre domeniile de activitate ce vor prezenta interes de investitii in 2017 se mai afla agricultura, turismul, precum si serviciile de consultanta, software si inginerie.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse diverse date statistice si analize privind indicatorii de evolutie a volumului lucrarilor de constructii, anuntati recent de Comisia Nationala de Prognoza pentru intervalul anilor 2017-2020, dar piata este evaluata si prin prisma investitiilor programate in noul plan de guvernare. Informatiile incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de constructii sunt completate si de opiniile unor factori decizionali importanti din domeniu.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul intai din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Ubitech
theda mar
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
rigips
CDS
concelex
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
noark
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander