Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2017

Analiza pietei de placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2017
Analiza pietei de placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2017
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 15 feb 2017
Sumar: click aici
Piatra naturala castiga teren in fata amenajarilor cu placi ceramice
Vanzarile realizate anul trecut pe pietele locale de placi ceramice si piatra naturala au crescut, in medie, cu aproximativ 7% - 10% fata de nivelul din 2015, confirmandu-se estimarile realizate de producatori si importatori la inceputul anului trecut. In lipsa unor cercetari extensive realizate cu participarea tuturor competitorilor (importatori si fabricanti locali), estimarile managerilor de pe piata de placi ceramice indica o valoare de circa 260 milioane de euro a intregului segment de produse (pentru pereti, pardoseli, amenajari interioare si exterioare) in 2016, din care sectorul placilor ceramice de interior s-ar fi plasat la circa 140 milioane de euro anul trecut, dupa o crestere de circa 7% fata de nivelul de 130 milioane de euro, raportat de producatori la finele anului 2015. In ceea ce priveste piata locala de piatra naturala, intregul domeniu a fost evaluat la 50 milioane de euro anul trecut, dupa o crestere anuala de 10%-15%. Premisele pentru perioada urmatoare (2017-2020) se mentin, in continuare, pe un trend de crestere in ceea ce priveste ambele sectoare analizate (placi ceramice, piatra naturala), insa foarte putini manageri sunt de parere ca segmentele respective vor mai cunoaste evolutii de doua cifre in urmatorii patru ani.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Delta Studio, Regata, Algabeth SGI, Rock Star Construct, Carrara Design Mar, Kuma Romania si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de placi ceramice si obiecte sanitare va fi disponibila in trimestrul intai din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
quadratum
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
leviatan
Ubitech
CDS
theda mar
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander