Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei de scule electrice pe anul 2012

Analiza pietei de scule electrice pe anul 2012
Analiza pietei de scule electrice pe anul 2012
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 11 iul 2012
Sumar: click aici
Evolutie de peste 10% preconizata pe piata de unelte electrice
Piata locala de scule electrice se afla pe un trend ascendent, concretizat, anul trecut, printr-o crestere de 10%-15% in domeniu, potrivit principalilor competitori specializati. Totusi, o evaluare corecta si exacta a sectorului nu poate fi realizata usor, avand in vedere faptul ca, in afara producatorilor si distribuitorilor ale caror rezultate pot fi monitorizate de institutii specializate, mai exista si marcile proprii ale retelelor de bricolaj si alte importuri ale unor produse neconforme care sunt incluse - legal sau nu - in circuitul economic intern. Pentru 2012, managerii companiilor din bransa estimeaza o crestere similara celei din 2011 a activitatii, in pofida unui inceput dificil de an, cand evolutia pietei s-a situat sub asteptari, din cauza conditiilor climatice dificile. Principalul obiectiv anuntat de majoritatea firmelor din domeniu este reprezentat, in continuare, de lansarea produselor noi. Adiacent sectorului de scule din Romania, exista furnizori de unelte profesionale de mana - ce impart o piata evaluata la 28,4 milioane de euro in 2011 si producatori si importatori de motounelte pentru gradinarit, sector estimat la circa 120 milioane de euro. Conform reprezentantilor furnizorilor de scule electrice, ponderea vanzarilor realizate prin intermediul retelelor de bricolaj este in crestere, datorita majorarii volumului de lucrari de renovare realizate de mesteri sau de firme de mici dimensiuni, care prefera achizitia de unelte prin intermediul magazinelor de tip DIY. De asemenea, sunt preferate, in continuare, sculele electrice cu acumulator tip Li-ion, precum si produsele nou-incluse in ofertele companiilor, acestea avand o pondere de 35%-40% din livrarile totale de pe piata.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Robert Bosch, Hilti, Makita, Ridge Tool, Andreas Stihl Motounelte, Unior Tepid, ale unor oficiali ai grupurilor multinationale Emerson, Einhell, Hitachi Koki, Metabowerke, Ryobi Group, Stanley Black & Decker si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de scule electrice va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
noark
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
theda mar
leviatan
MAKITA
concelex
FRONTALE
CDS
viarom
rigips
strabag nivel 1
quadratum
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander