Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei de usi automate pe anul 2012

Analiza pietei de usi automate pe anul 2012
Analiza pietei de usi automate pe anul 2012
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: INSTALATII TERMICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 05 oct 2012
Sumar: click aici
Tehnica de top - intre provocarile crizei si oportunitatile ulterioare
Intr-o epoca in care se pune un accent tot mai mare pe cresterea gradului de confort al utilizatorilor, concomitent cu asigurarea acelor caracteristici specifice pentru imobilele moderne in vederea maximizarii accesibilitatii, piata sistemelor automate destinate actionarii usilor devine tot mai interesanta pentru investitori. Dezvoltat intr-o perioada in care elementele mentionate anterior nu erau atat de pregnante, in sectorul respectiv s-a cristalizat destul de rapid o situatie de oligopol, in care pozitiile dominante sunt impartite intre cateva corporatii internationale: Besam (parte a grupului Assa Abloy), Boon Edam, Ditec, Dorma, Geze, G-U, Kaba, Tormax si Record (AGTA Group). Detinand cote de piata diferite, aceste companii domina cu autoritate bransa analizata, implementand strategii complexe de adaptare la realitatile pietei si de lansare permanenta a unor solutii care sa raspunda exigentelor curente ale arhitectilor. Pe plan international, cele mai recente studii realizate de institutii specializate in cercetarea pietelor, cum ar fi, de exemplu, Freedonia - SUA, Market Research - Marea Britanie sau IHS Global Insight - SUA, releva faptul ca sectorul elementelor de automatizare pentru usi are, in acest moment, o valoare de aproximativ 5,4 miliarde USD, existand perspective certe ca domeniul respectiv sa se incadreze pe un trend puternic ascendent, astfel incat, in 2017 sa atinga cota de 8 miliarde USD. Expertii care analizeaza piata de profil considera ca un impact pozitiv in aceasta directie va fi dat de cresterea puternica a volumului lucrarilor la cladiri comerciale, o parte importanta a cererii urmand sa se formeze pe planul imobilelor rezidentiale. Cu toate acestea, este de asteptat ca, pe fondul prelungirii recesiunii actuale, cele mai multe solicitari sa vina din partea sectorului de reabilitari, avand in vedere activitatea destul de limitata consemnata in ceea ce priveste constructiile noi.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Aluterm Group, BIT Windoors, Dorma Romania, Geze Romania, G-U Ferrom Com, Rom Automatizare, precum si ai holdingurilor Assa Abloy, Kaba Group, Somfy, Agta Record si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi automate va fi disponibila in trimestrul al patrulea al anului 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
rigips
MAKITA
viarom
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
leviatan
theda mar
quadratum
noark
Acvatot 2019
ness project
CONCEPT STRUCTURE
concelex
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander