Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2015

Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2015
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2015
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 06 oct 2015
Sumar: click aici
Statele din vestul Europei - vizate de exportul de ferestre
Pe baza celor mai recente informatii cuantificate de Institutul National de Statistica (INS), referitoare la exportul de tamplarie din PVC si ansambluri din lemn (incluse in cadrul publicatiei Info-Sisteme de Tamplarie), rezulta ca - spre deosebire de estimarile anterioare, ce indicau anumite probleme pentru anumite piete din Uniunea Europeana, precum si o crestere nesemnificativa a livrarilor efectuate peste hotare de operatorii din Romania - principalele state destinatare in cazul ferestrelor fabricate pe plan local sunt si vor fi in continuare cele din zona euro. Mai mult, exportul a depasit deja un anumit prag valoric considerat a fi „psihologic” si care constituie de fapt, in mod real, forta motrice a afacerilor cu ferestre. Pentru anul in curs, se estimeaza ca nivelul livrarilor de ferestre/ usi termoizolante in afara granitelor tarii se va majora intr-un ritm superior celui consemnat pe plan intern. In completarea articolului, pentru a avea o imagine unitara asupra exportului, cei interesati pot achizitiona si datele Institutului National de Statistica (INS), insotite de comentarii pertinente, ce sunt relevate pe larg in cadrul publicatiei intitulate „Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exporturilor de ferestre” (elaborata de departamentul specializat al revistei Fereastra). Acestea indica si informatii suplimentare, disponibile contra cost, cu privire la pretul mediu declarat de producatorii din tara noastra, la valorile si cantitatile efective si precise etc. Toate acestea sunt ilustrate cu numeroase diagrame, fiind evidentiate si principalele destinatii de export, cu preturile corespunzatoare pentru fiecare tara in parte.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii implicate pe pietele de export, cum ar fi: Arcom Gealan, Fereastra Suki, Valras Prod, ADF Prod, Electric Plus, Izotec Group, Kondor Invest, Mariantherm, Mattrom, MCA Grup, Mega Construct Metal, Pinum Doors & Windows, Rollotec, Swing Trade si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei companiilor exportatoare de tamplarie termoizolanta si produse conexe va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ness project
quadratum
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CDS
leviatan
rigips
Acvatot 2019
viarom
strabag nivel 1
theda mar
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander