Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012

Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 27 mar 2012
Sumar: click aici
Obiective importante stabilite la nivel guvernamental
Ministerele si-au stabilit, recent, proiectele prioritare de investitii pentru perioada urmatoare, pe care intentioneaza sa le realizeze in parteneriat publicprivat (PPP), lista incluzand lucrari de infrastructura rutiera, agricola, juridica, energetica si de sanatate. In domeniul energetic sunt prioritare patru investitii, respectiv proiectul AGRI (Azerbaijan-Georgia-Romania Interconnector), centrala Tarnita-Lapustesti (judetul Cluj), reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda si retehnologizarea termocentralei de la Doicesti (judetul Dambovita). Obiectivele se afl a in diferite faze de implementare. Astfel, in cazul AGRI, la inceputul lunii martie a.c. a fost publicat anuntul de selectare a proiectantului pentru elaborarea studiului de fezabilitate, care trebuie fi nalizat in luna aprilie a anului 2013. In ceea ce priveste investitia de peste 1,1 miliarde euro de la Tarnita-Lapustesti, este in curs de derulare procedura de elaborare a documentatiei de licitatie pentru selectarea investitorilor. Urmatoarea etapa presupune aprobarea strategiei de atragere a investitorilor de catre comisia de negociere si intocmirea actelor de participare la licitatie. In domeniul infrastructurii rutiere, proiectele prioritare derulate in regim PPP vizeaza extinderea retelei de drumuri, patru dintre acestea vizand autostrazile: Sibiu-Pitesti (116 km) - care va completa portiunea ramasa neconstruita din coridorul IV; tronsonul Comarnic-Brasov (58 km), Autostrada Transilvania (culoarul de la Suplacu de Barcau - Bors va fi definitivat de compania Becthel, ulterior urmand a fi realizata prin finantare din fonduri europene si in regim de PPP), respectiv artera Targu Mures - Iasi - Ungheni (307 km). Un alt proiect semnificativ este reprezentat de Canalul Dunare-Bucuresti, ce va avea efecte favorabile atat asupra transportului, cat si din punct de vedere al turismului. Infrastructura aeriana va fi imbunatatita prin realizarea aeroportului de la Alexeni (judetul Ialomita). Alte investitii presupun edificarea unei sali multifunctionale a Capitalei (atat pentru activitatile culturale, cat si pentru cele sportive), a podului peste Dunare, intre Braila si Tulcea, a proiectului "Eco Ghencea" din Bucuresti, derulat prin intermediul Agentiei Nationale pentru Locuinte si constructia obiectivului Esplanada.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata proiectelor si investitiilor aflate in derulare sau planificate. Sunt incluse informatii despre mari lucrari noi, stadii/etape de executie si informatii despre beneficiarii, antreprenorii, arhitectii sau dezvoltatorii proiectelor de anvergura prezentate, localizate in toate judetele din tara.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
theda mar
strabag nivel 1
Acvatot 2019
FRONTALE
viarom
MAKITA
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
noark
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CDS
quadratum
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander