Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EURO-CONSTRUCTII: Gala de premiere, organizata pe 23 mai 2017
EURO-CONSTRUCTII: Gala de premiere, organizata pe 23 mai 2017
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 10 Mai 2017 16:32
Cele mai importante companii si asociatii/ institutii semnificative din sectorul de constructii/ instalatii si domeniile conexe vor fi recompensate, la data de 23 mai 2017, cu diplome de excelenta si Trofeul EURO-Constructii, in cadrul celei de-a patra editii de decernare a acestor distinctii. Ca de obicei, gala de premiere va avea loc in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti, reprezentand o parte integranta a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii - eveniment aflat la editia a sasea si organizat de publicatia Agenda Constructiilor, ale carui lucrari se deruleaza in paralel cu ale Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editia a noua).
Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din constructii/ instalatii. Distinctiile vor fi decernate in cadrul mai multor categorii, evaluarea firmelor premiate fiind efectuata de Agenda Constructiilor, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru constructii si instalatii.
Ca in fiecare an - si in mod traditional -, diplomele de excelenta si trofeele vor fi acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei specializate din Romania, in cadrul mai multor sectiuni, cum ar fi: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, respectiv Reliable Brands. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
CDS
strabag nivel 1
FRONTALE
Acvatot 2019
noark
viarom
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
theda mar
MAKITA
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander