Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB: Piata de tigla metalica ar putea ajunge la 115 milioane de euro in 2017
LINDAB: Piata de tigla metalica ar putea ajunge la 115 milioane de euro in 2017
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 31 Aug 2017 11:01
Piata locala de tigla metalica, evaluata la circa 100 de milioane de euro in 2016, ar putea creste cu pana la 15% in acest an, urmand a ajunge la circa 115 milioane de euro, potrivit estimarii lui Andrei Sulyok, directorul general al producatorului de acoperisuri metalice Lindab Romania. Printre principalele tendinte din domeniu se vor mentine preferintele romanilor pentru culori speciale si cresterea interesului pentru acoperisurile din tabla faltuita.
"Cererea de sisteme de acoperisuri in culori din gama gri inchis pana la negru si-a mentinut trendul crescator in 2016, indeosebi in nordul tarii. Tigla metalica ramane in topul preferintelor romanilor, insa primim tot mai multe solicitari pentru tabla faltuita, comparativ cu anii precedenti. Clientii revin cumva la traditie, pe care reusesc sa o imbine cu aspectul modern oferit de produsele actuale din gama de acoperisuri faltuite", a precizat Andrei Sulyok.
In acest context, Lindab Romania a consemnat o dublare a solicitarilor de acoperisuri din tabla prefaltuita in primele sase luni ale acestui an, precum si o tendinta noua pe piata, de crestere a cererii de produse in nuante de gri, cu acoperire speciala (mat/ high build polyester). Tot in acelasi interval, compania a inregistrat o crestere importanta a cererilor pentru solutii de acoperis potrivite renovarilor de cladiri istorice. "De departe, renovarile istorice se detaseaza atat ca importanta, cat si din punct de vedere estetic, iar Lindab are in portofoliu o gama larga de materiale astfel incat sa ofere, de fiecare data, cea mai potrivita solutie", a mai spus Andrei Sulyok.
Inca de la inceputul anului, Lindab Romania a implementat o strategie de simplificare a activitatii propriilor angajati, prin introducerea de noi aplicatii software, instrumente de lucru si rapoarte accesibile in functie de competente si nevoi. De asemenea, compania continua sa imbunatateasca produsele si sistemele disponibile pe piata locala, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, aliniate inovatiilor lansate periodic in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare detinut de grup in Suedia.
***
Lindab Romania este subsidiara locala a grupului suedez Lindab, cu afaceri anuale de 750 milioane de euro, activitati in 31 de tari si peste 4.300 de angajati. Conform datelor publice, compania realizeaza vanzari anuale de 16-20 milioane de euro, avand sediul si fabrica in Stefanestii de Jos (judetul Ilfov) si un punct de lucru in Cluj-Napoca.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
leviatan
CDS
siniat
quadratum
ness project
rigips
ERBASU CONSTRUCT
viarom
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
noark
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander