Agenda Constructiilor
Marti, 23 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - ANTREPRENORIAT & EXECUTIE - Antreprenori si firme de constructii - DELTA ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII SI MONTAJ 93 SRL
PAGINA PERSONALIZATA

DELTA ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII SI MONTAJ 93 SRL

DELTA ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII SI MONTAJ 93 SRL
Adresa: Str. Chiciurei nr. 39-45, Bucuresti, S3
Telefon: 021/346.41.08
Fax: 021/346.41.09
E-mail: office@deltaacm.ro
Web site: www.deltaacm.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Executie de lucrari de infrastructura, constructii civile, industriale si comerciale.
Prezentare companie/institutie
DELTA ACM: Extindere a operatiunilor in afara granitelor tarii
 
Avand in vedere conditiile nefavorabile din ultimii ani specifice bransei autohtone de constructii, societatea Delta ACM - Bucuresti si-a orientat activitatea catre piata externa, devenind o companie prezenta la nivel mondial. Astfel, se poate afirma ca recesiunea a fost benefica pentru firma, generand restructurarea organizatiei, eficientizarea actiunilor si accesarea unor piete ce au fost ignorate pana in prezent de multi antreprenori. Totodata, au continuat investitiile in achizitia de echipamente si noi tehnologii, decizie ce a generat sporirea cifrei de afaceri a firmei si dobandirea unor avantaje competitive pe piata de constructii.
 
Stefan Ioan (52 de ani)
Functia/Firma: director general, Delta ACM;
Experienta profesionala: 12 ani in domeniul constructiilor.
 
- Estimati evolutia veniturilor din 2011.
- Comparativ cu incasarile inregistrate in anul fiscal precedent, ce s-au situat la 92 milioane de euro, pentru anul in curs este estimata o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, pana la 110 milioane de euro. In pofida rezultatelor financiare din intervalul ianuarie-iunie a.c., ce s-au situat la 30 milioane de euro, atingerea nivelului mentionat anterior este posibila, deoarece majoritatea incasarilor sunt programate pentru semestrul al doilea din 2011. Referitor la segmentul autohton de constructii, cu toate ca valoarea de anul trecut a pietei a fost semnificativ redusa fata de cea consemnata in anii anteriori, 2011 a fost caracterizat de o stabilizare a acesteia, fiind preconizata chiar si o usoara crestere pana in luna decembrie.
- Care sunt elementele strategiei de extindere pe termen mediu-lung?
- In ceea ce priveste dezvoltarea societatii in intervalul urmator, cu toate ca am traversat o perioada instabila din punct de vedere economic, s-a luat decizia continuarii programelor de investitii in noi tehnologii. Astfel, spre deosebire de alte companii din domeniu (ce au optat pentru restrangerea activitatii), am hotarat sa ne concentram eforturile spre accesarea unor piete noi, cu potential de dezvoltare sporit, precum cele din Africa si Orientul Mijlociu. Aceasta decizie a atras dupa sine nevoia de a investi in resurse umane si in echipamente performante, care sa ne permita sa realizam obiective cu un grad sporit de complexitate, asa cum este cazul celor din afara granitelor.
- Ce obiective aveti, in prezent, in derulare?
- In ultimul timp, am reusit sa contractam o serie de lucrari de anvergura, printre care se afla o sectiune din autostrada ce leaga orasele Erbil si Koysinjaq (din Irak), iar pe plan local derulam lucrari la tronsonul dintre viitoarele statii Raul Doamnei si Hasdeu, din cadrul Magistralei a V-a a metroului din Capitala. In ceea ce priveste constructia autostrazii din Irak, situata in zona Kurdistan, operatiunile propriu-zise au fost initiate in aprilie a.c., urmand a fi definitivate in aceeasi luna din 2013. Conform proiectului, autostrada va fi realizata din elemente de piatra sparta stabilizata cu var si trei straturi de mixturi asfaltice. Referitor la tronsonul de metrou din Bucuresti, societatea noastra va executa - in asociere cu un grup de firme - 10 statii si tot atatea tuneluri de legatura, pe o distanta de aproximativ 6 km. Aceasta sectiune va face legatura intre cartierul Drumul Taberei si Universitate. Conform contractului, aceasta lucrare va fi realizata in incinta de pereti mulati, cu sapatura deschisa, urmand sa fie predata in termen de 25 de luni. Aceste obiective sunt principalele lucrari curente ale Delta ACM, carora li se adauga proiectele de constructie si reabilitare de drumuri - activitate ce ne-a consacrat pe piata interna.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia noiembrie/decembrie 2011)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

Autentificare

Agenda Constructiilor nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2018
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023