Agenda Constructiilor
Marti, 30 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna - NOU! A aparut revista TOP-Agenda Constructiilor - editia mai 2015
NOU! A aparut revista TOP-Agenda Constructiilor - editia mai 2015
Actualitatea interna Publicat de AG&F 08 Mai 2015 14:35
A aparut editia mai a revistei TOP-Agenda Constructiilor, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale de constructii si instalatii. De asemenea, sunt prezentate subiecte referitoare la tematica abordata la Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii 2015 (evidentiate la sectiunea de eveniment, prin prisma dezvoltarii durabile si eficientei energetice), precum si la problemele actuale, reflectate inclusiv prin integrarea celor mai recente actiuni de responsabilitate sociala a companiilor din industria de constructii, respectiv prin cercetarea principalelor aspecte legate de fenomenul ce presupune incercarea de stabilire sau consolidare a unei identitati cu ajutorul marcii. Tot la rubrica de eveniment sunt evidentiate unele aspecte relevante de la Construct Expo, de la o conferinta a Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii, respectiv in ceea ce priveste lansarea unui proiect de investitii al Lafarge Romania. De asemenea, in cadrul rubricilor de opinii si lideri, precum si in cadrul noii sectiuni de produse si tehnologii, principalii operatori ai pietei ofera informatii ce pun accent, in special, pe evolutia segmentelor de antreprenoriat si dezvoltare imobiliara, precum si – in mod exhaustiv – in ceea ce priveste productia de materiale de constructii, prelucrarea otelului, livrarea de fibre pentru constructii, de caramida, solutii de iluminat, ascensoare, respectiv aspecte referitoare la reabilitarea prin spiralare a conductelor.
Analiza pietei de constructii, conturata in sapte pagini
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia TOP-Fereastra - abordeaza, printre altele, diverse teme de actualitate. Astfel, rubrica Reliable Brands include informatii pertinente despre modul in care crearea unei marci specifice companiilor de constructii traverseaza diverse etape, de la deziderat la realitate. La sectiunea de analiza se evidentiaza in sapte pagini evolutia firmelor implicate pe piata de constructii si in cele mai importante domenii conexe, din perspectiva dinamicii intregului sector, prin prisma posibilitatilor de finantare, cu accent asupra atragerii de fonduri europene. La rubrica de opinii, diversele segmente ale pietei de antreprenoriat, de dezvoltare imobiliara, respectiv ale sectorului materialelor si sistemelor pentru constructii, sunt analizate din perspectiva managerilor unor societati precum: Brikston Construction Products SA (fosta Ceramica SA – Iasi), Praktiker, Con-A, Liebrecht & wooD, Dedeman, Philips Lighting SEE, Proinvest Group, Romfracht, Heberger Constructii etc.
In cadrul rubricii de lideri, sunt evidentiate elemente relevante din sectorul antreprenorilor de lucrari speciale (ce permit reabilitarea prin spiralare a conductelor) si al celor mai semnificative firme producatoare de ascensoare. Astfel, manageri ai Sekisui SPR Romania si ai Elmas prezinta, in patru pagini, elementele strategice ale activitatii proprii, precum si diverse aspecte ale segmentelor de piata in care sunt implicati. Sectiunea dedicata produselor si tehnologiilor reliefeaza in mod distinct, in cadrul a opt pagini, cele mai semnificative materiale si sisteme de constructii care au caracter de noutate pe piata romaneasca si europeana, in timp ce la rubrica de sustenabilitate sunt prezentate informatii despre aplicarea standardului pentru case pasive in domeniul cladirilor educationale, precum si despre noile reglementari privind eficienta energetica a imobilelor. In fine, dar nu in ultimul rand, sectiunea Top Companii de top include principalele elemente care marcheaza activitatea acestora. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
quadratum
viarom
noark
MAKITA
siniat
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
theda mar
CDS
rigips
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander