Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CE: Transpunerea normelor privind infrastructura pentru combustibili alternativi
CE: Transpunerea normelor privind infrastructura pentru combustibili alternativi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Oct 2017 12:42
Potrivit solicitarii transmise de Comisia Europeana miercuri, 4 octombrie, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Franta, Lituania, Malta, Polonia, Romania si Suedia trebuie sa transpuna integral normele UE privind instalarea infrastructurii pentru combustibili alternativi (Directiva 2014/94/UECautati traducerile disponibile pentru linkul precedentEN). Principalul obiectiv al directivei este de a stabili un cadru comun pentru instalarea la scara larga a infrastructurii pentru combustibili alternativi in Europa.
Acest lucru este esential pentru a reduce dependenta de petrol a transporturilor, pentru a atenua impactul lor asupra mediului si, prin urmare, pentru a consolida pozitia de lider a Europei in combaterea schimbarilor climatice. Directiva stabileste cerinte minime privind construirea de infrastructuri pentru combustibilii alternativi, inclusiv de puncte de reincarcare pentru vehiculele electrice si de puncte de realimentare cu gaze naturale si hidrogen. Directiva trebuia sa fie pusa in aplicare pana la data de 18 noiembrie 2016, cel tarziu. Cu toate acestea, statele membre mentionate au comunicat doar partial Comisiei masurile de transpunere a directivei in legislatia nationala. Cele 9 state membre au la dispozitie doua luni pentru a notifica Comisiei masurile respective; in caz contrar, Comisia poate decide sa trimita cazul in fata Curtii de Justitie a UE.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
concelex
quadratum
viarom
rigips
EDIT-Structural
siniat
ness project
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
Acvatot 2019
theda mar
noark

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander