Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ANAP: Proiect de ordonanta de urgenta pentru procesul de atribuire a contractelor
ANAP: Proiect de ordonanta de urgenta pentru procesul de atribuire a contractelor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2017 15:34
Proiectul de Ordonanta de urgenta privind functia de control ex-ante al procesului de atribuire a contractelor/acordurilor-cadru de achizitie publica, a contractelor/acordurilor-cadru sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii si pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul achizitiilor publice a fost dat spre consultare. Avand in vedere necesitatea adoptarii unor masuri urgente pentru reformarea sistemului de control ex-ante in domeniul achizitiilor publice, in contextul prevederilor Hotararii de Guvern nr. 901 din 27 octombrie 2015 privind aprobarea Strategiei nationale in domeniul achizitiilor publice si al conditionalitatilor ex-ante pentru accesarea fondurilor europene agreate cu reprezentantii Comisiei Europene, in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.
Persoanele interesate sa formuleze propuneri si/sau observatii cu privire la continutul acestui proiect, le vor transmite la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , in termen de 10 zile de la data publicarii pe site a anuntului. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
strabag nivel 1
noark
rigips
CDS
leviatan
Ubitech
EDIT-Structural
quadratum
viarom
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
siniat
theda mar
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander