Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PS6: Un pas important in modernizarea cinematografului Favorit
PS6: Un pas important in modernizarea cinematografului Favorit
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Oct 2017 14:21
Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala Investitii, a lansat in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) anuntul de participare la licitatia pentru atribuirea contractului “Consolidare, extindere si modernizare Cinematograf Favorit - Centru Cultural European”, Sector 6 - Municipiul Bucuresti. Dupa ani de zile in care demersurile necesare modernizarii acestui spatiu au fost intarziate, publicarea acestui anunt este un pas major al transformarii fostului Cinematograf Favorit intr-un adevarat centru cultural. Noul spatiu va fi dedicat tuturor bucurestenilor, fiind mai mult decat un simplu cinematograf. Proiectul este gandit in scopul dezvoltarii aptitudinilor creatoare si valorificarii unei relatii directe intre mijloace artistice diferite, fie ca vorbim de mestesuguri, expozitii sau activitati didactice.
“Ne referim aici la un proiect de mare interes atat pentru locuitorii Sectorului 6, cat si pentru toti bucurestenii. Modernizarea Cinematografului Favorit a fost stabilita inca de la preluarea mandatului drept prioritate a acestei administratii. Dupa multe dezbateri publice cu cetatenii si cu grupurile de interes din societatea civila, dupa discutii in comisii si in sedintele Consiliului Local Sector 6, am refacut si aprobat proiectul modernizarii acestui cinematograf. Astazi putem afirma ca am intrat in linie dreapta cu proiectul de amenajare al acestui centru multicultural de nivel european”, a spus primarul Gabriel Mutu.
O serie de reprezentanti ai societatii civile au anuntat la finalul lunii Septembrie ca proiectul Favorit se afla in faza de validare de catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (A.N.A.P.): “Suntem in grafic! Etapele de punere in practica a proiectului Favorit, stabilite de catre grupul nostru cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, cu factorii responsabili din primarie si cu arhitectul proiectului au fost realizate, pana acum, la termenele stabilite! In august, primaria a facut demersuri pentru inceperea procedurii de licitatie in vederea alegerii constructorului”, au scris pe o retea de socializare reprezentantii Grupului Initiativa Favorit. Potrivit anuntului publicat, valoarea estimata a contractului este de 48.663.300 de lei, suma fiind suportata din fonduri comunitare. Constructorii sunt asteptati sa depuna oferte pana la 11 decembrie 2017, orele 16:00, iar lucrarile sunt programate sa fie incheiate intr-un interval de 36 de luni de la data atribuirii contractului. Data limita de evaluare a ofertelor este 8 ianuarie 2018, orele 18:00.
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
noark
MAKITA
ness project
rigips
viarom
quadratum
Ubitech
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1
concelex
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander