Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DELTA STUDIO: Reduceri de pana la 90% la produsele pentru amenajari
DELTA STUDIO: Reduceri de pana la 90% la produsele pentru amenajari
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Nov 2017 14:33
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul amenajarilor interioare, Delta Studio lanseaza campania de Black Friday cu reduceri de pana la 90% la gresie si faianta, obiecte sanitare, mobilier pentru baie si bucatarie, corpuri de iluminat si nu numai. Campania de Black Friday incepe pe www.deltastudio.ro joi, 16 noiembrie, la ora 00.00 si se incheie duminica, 19 noiembrie, la 23:59. Compania a pregatit mii de produse cu reducere: gresie, faianta, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de dus, cazi, accesorii, seturi pentru baie, mobilier de baie, mobilier de bucatarie, toate putand fi comandate cu plata online si livrare in toata tara.
Delta Studio este prezenta cu 11 showroom-uri in 9 orase din Romania si ofera solutii si concepte de amenajare complete. Prin sloganul „amenajari inteligente” Delta Studio isi propune sa fie cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux cat si pentru cei care dispun de bugete reduse. Delta Studio ofera o gama larga de servicii de proiectare, lucrari de executie si montaj, garantie si service.
In permanenta adaptat la cele mai noi tendinte din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajari inspirate: de la finisaje (gresie si faianta, mozaic, parchet) la mobilier (romanesc si de import), usi, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat si decoratiuni. Consultantii si arhitectii Delta Studio se implica in fiecare proiect cu entuziasm, generand executii impecabile si amenajari de top. Site-ul www.deltastudio.ro este creat ca un showroom virtual ce cuprinde mii de produse si numeroase de idei de amenajare pentru fiecare spatiu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
theda mar
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ness project
MAKITA
Ubitech
viarom
siniat
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
leviatan
noark
rigips
EDIT-Structural
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander