Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MT: Incep lucrarile la Pasajul Domnesti - obiectiv de peste 91,5 milioane de lei
MT: Incep lucrarile la Pasajul Domnesti - obiectiv de peste 91,5 milioane de lei
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 05 Ian 2018 19:27
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR) a emis ordinul de incepere pentru realizarea obiectivului "Proiectare si executie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucuresti-Domnesti", informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor (MT).
Potrivit oficialilor guvernamentali, durata contractului de executie a lucrarilor la pasajul suprateran este de 51 de luni, dintre care trei luni sunt alocate pentru proiectare, 24 luni s-au stabilit ca termen pentru executia efectiva a obiectivului de infrastructura rutiera si 24 de luni constituie perioada de garantie a lucrarilor.
Departamentul de comunicare al MT reaminteste ca, la data de 10 mai 2017, CNAIR SA si asocierea dintre SC STRACO GRUP SRL - SC COMNORD SA - SC SPECIALIST CONSULTING SRL au semnat contractul aferent acestui obiectiv. Valoarea contractului de lucrari este de 91.552.381.90 lei, fara TVA.
***
Pasajul suprateran de la Domnesti constituie, potrivit specialistilor, un punct critic pentru fluidizarea traficului din zona de vest a Capitalei. Este vizata, in special, deblocarea zonei Prelungirea Ghencea - Domnesti, care a devenit extrem de aglomerata in ultimii ani, dupa ce dezvoltatorii imobiliari au construit diverse ansambluri rezidentiale de mari dimensiuni. Locuitorii din Prelungirea Ghencea si Domnesti au solicitat statului roman, in repetate randuri, supralargirea Soselei Prelungirea Ghencea, constructia unui pasaj peste Soseaua de Centura a Capitalei si realizarea de trotuare. Pentru informatii suplimentare, www.mt.ro
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
ness project
concelex
theda mar
noark
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
leviatan
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
siniat
MAKITA
CDS
Ubitech
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander