Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMOTECA: Crestere de 200% a ansamblurilor rezidentiale aflate in portofoliu
IMOTECA: Crestere de 200% a ansamblurilor rezidentiale aflate in portofoliu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Feb 2018 16:48
Cu o crestere a proiectelor din portofoliu de 200% in ultimii doi ani, compania de consultanta si intermediere Imoteca si-a extins activitatea in orasele Constanta si Cluj-Napoca prin completarea portofoliului cu un numar de 1000 de unitati rezidentiale in regim de exclusivitate in ansamblurile Record Residence si New Transilvania Residence.
De la 12 la 37 de proiecte exclusive in mai putin de doi ani. Care este reteta succesului
Raportat doar la piata din Bucuresti, Imoteca inregistreaza o crestere de 200% a ansamblurilor rezidentiale aflate in portofoliu. Daca in 2016 agentia bifa 12 proiecte exclusive in portofoliu, in 2018 numarul acestora a crescut la 37. Finalizate sau aflate in diverse stadii de constructie, cele 37 de ansambluri totalizeaza 4800 de unitati locative si au o valoare de piata de aproximativ 400 de milioane €.
HR- focus si inovatie
Tot in aceasta perioada, Imoteca si-a dublat numarul de angajati si colaboratori, dezvoltand un model de ecosistem colaborativ care muta miza de pe intermediere si tranzactie pe crearea de parteneriate durabile. Astazi, Imoteca are o echipa multiculturala, cu angajati din Romania, Liban, Columbia, Spania si UK, iar acestia lucreaza in celule de lucru dinamice, formate pe baza afinitatilor si competentelor.
„Aceasta crestere se datoreaza in special dezvoltarii segmentului business to business si intelegerii faptului ca orice client care trece pe la noi trebuie sa ramana un partener pe termen lung al companiei. A fost o munca asidua in ultimii doi ani, dar avem o echipa foarte puternica, de oameni energici si experimentati care muncesc cu pasiune si carora le sunt recunoscatoare zilnic.” (Rafaela Nebreda)
Imoteca The Residential Experts - extindere in provincie
Incepand cu anul 2018, compania Imoteca - The Residential Expert va activa si pe pietele din Constanta si Cluj-Napoca. Ansamblul Record Residence din Cluj Napoca este dezvoltat de compania belgiana Speedwell, are 260 unitati locative si constructia urmeaza sa inceapa in acest an. Ansamblul rezidential din Constanta este dezvoltat de Gran Via Real Estate si va avea 800 de unitati locative si facilitati integrate. Proiectul urmeaza sa fie lansat in a doua jumatate a anului 2018.
„Urmarim de cativa ani potentialul catorva orase mari de provincie. Am sfatuit dezvoltatorii sa se orienteze spre Constanta si Cluj, dar exista in continuare alte orase cu potential la fel de mare ca si Bucurettiul. Aceste doua ansambluri sunt rezultatul catorva ani de munca, de prospecte de piata, de consiliere constanta a dezvoltatorilor pe fiecare segment de lucru in parte, de la achizitia terenului la studii de proximitate si strategie de marketing.” (Rafaela Nebreda)
Parteneriate de exceptie
Dupa integrarea pe piata a proiectului Fine&Country, Imoteca lucreaza acum la integrarea Flux Advisory, o retea internationala de consultanti de arta cu acces la cea mai selecta clientela si, implicit, la piata internationala de lux. „Acest gen de serviciu conex vine in primul rand in sprijinul clientilor de nisa, dar pe termen lung va fi un beneficiu major pentru companie.” (Rafaela Nebreda).
Tot in acest an, Imoteca va participa la Brand Minds - The Central and Eastern Business Summit of the Year - cel mai mare summit de business din Europa si lucreaza intens la implementarea unui proiect impreuna cu BRD. „La acestea se adauga o lista consistenta de companii nationale si internationale de anvergura, precum si reprezentanti ai obiectivelor diplomatice si economice internationale care, prin natura lor, nu pot fi facute publice.”
Imoteca are peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, coordonand si adminstrand cel mai mare portofoliu de ansambluri rezidentiale noi din Romania. Compania pune accentul pe conceptul de „Human to Human”, oferind servicii cat mai apropiate de cerintele clientilor si partenerilor, alaturi de care creeaza legaturi stranse si de lunga durata. In prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing si vanzari pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidentiale din Romania si unica agentie romaneasca care a reusit sa obtina licenta pentru brandul international Fine&Country.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
concelex
rigips
leviatan
EDIT-Structural
Acvatot 2019
quadratum
viarom
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander