Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CLUJ: Consiliul Judetean actualizeaza PUZ-ul pentru viitorul Spital Regional
CLUJ: Consiliul Judetean actualizeaza PUZ-ul pentru viitorul Spital Regional
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Feb 2018 17:00
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, a initiat un proiect de hotarare pentru aprobarea Protocolului de asociere intre Consiliul Judetean si Ministerul Sanatatii, proiect ce va fi supus spre aprobarea deliberativului judetean in cadrul sedintei extraordinare convocate pentru data de maine, vineri, 23 februarie 2018. In esenta, protocolul are drept scop facilitarea derularii si respectarea termenelor de implementare a proiectului de construire a Spitalului Regional de Urgenta Cluj.
“Am decis sa initiez acest proiect de hotarare, pentru care am si convocat consilierii judeteni in regim de urgenta, intrucat nimeni nu este mai interesat decat noi de construirea acestui Spital Regional si pentru ca ne dorim ca acest lucru sa se intample cat mai repede. In acest fel, continuam, intr-o noua etapa si intr-o forma si mai avansata, ajutorul pe care l-am dat constant pe parcursul anilor acestui proiect cu adevarat strategic pentru intreaga regiune” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
Conform protocolului, Consiliul Judetean Cluj va actualiza Planul Urbanistic Zonal necesar realizarii pe terenul de 14 hectare a obiectivului de investitii in noua forma, prin actualizarea celui existent conform proiectului actual transmis de Ministerul Sanatatii. Totodata, Consiliul Judetean va elabora, pe baza datelor tehnice transmise de Minister, documentatiile tehnico-economice necesare realizarii infrastructurii tehnico-edilitare. In acelasi timp, forul judetean va realiza, sub rezerva asigurarii finantarii de catre Ministerul Sanatatii, bransamentele, racordurile si drumurile de acces necesare in scopul bunei functionari a obiectivului. Nu in ultimul rand, Consiliul Judetean va asigura sustinerea logistica, la nivel local, a implementarii proiectului de edificare a Spitalului Regional de Urgenta Cluj. Totodata, in perspectiva demararii efective a lucrarilor de constructie, Consiliul Judetean va finaliza eliberarea amplasamentului de vegetatia si constructiile existente aflate in proprietatea privata a Judetului Cluj.
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
MAKITA
siniat
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
viarom
concelex
strabag nivel 1
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
CDS
noark
leviatan
Ubitech
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander