Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DAMBOVITA: Proiect de 220 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de apa
DAMBOVITA: Proiect de 220 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de apa
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Mai 2018 06:48
Sala Unirii a Consiliului Judetean Dambovita a gazduit sedinta de prezentare a Contractului de Achizitie Publica „Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Dambovita”, proiect semnat in data de 10 mai 2018 si derulat de Compania de Apa Targoviste -Dambovita, prin Programul Operational Infrastructura Mare.
La eveniment au participat: ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, vicepresedintele Senatului, Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, vicepresedintele Luciana Cristea, prefectul judetului Dambovita, Antonel Jijiie, administratorul public al judetului, Ionut Savoiu, parlamentarii damboviteni Claudia Gilia, Carmen Holban, Corneliu Stefan si Titus Corlatean, directorul general al Directiei Generale Programe Infrastructura Mare, Catalin Gheran, si directorul Companiei de Apa Targoviste - Dambovita, Adrian Dumitru, primarul Municipiului Targoviste, Cristian Stan si edilii altor localitati vizate de proiect. La intalnire au fost prezenti si reprezentanti ai unitatii de implementare a proiectului, precum si reprezentanti ai Consultantului.
Proiectul, in valoare de peste 220 milioane Euro, urmareste realizarea de investitii pentru sistemele de apa si apa uzata, care fac parte din aria de operare a Companiei de Apa Targoviste Dambovita, in 52 de UAT-uri. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a multumit si a facut apel la toti cei implicati in implementarea proiectului sa gestioneze cu seriozitate toate activitatile necesare realizarii cu succes a celui de-al doilea masterplan aferent proiectului, termenul-limita fiind luna august 2019.
La randul sau, vicepresedintele Senatului, Adrian Tutuianu, a solicitat consultantului sa pregateasca la termen toate documentatiile din cadrul proiectului, primele dintre acestea, referitoare la o parte din cele 52 de localitati, urmand a fi predate pe data de 27 august 2018. De asemenea, a recomandat conducerii Companiei de Apa sa gaseasca solutii concrete tuturor problemelor cu care aceasta se confrunta in prezent. Totodata, reprezentantilor unitatii de implementare a proiectului le-a sugerat sa respecte legislatia in domeniul achizitiilor publice, iar celor ai unitatilor administrativ-teritoriale dambovitene sa ramana membri si sa-si plateasca la termen cotizatiile catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, dar si contributiile pentru majorarea capitalului social.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
siniat
rigips
CDS
EDIT-Structural
Acvatot 2019
concelex
theda mar
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander