Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Liebherr: Generatia 8 de utilaje ofera nivel inalt de performanta fara compromisuri
Liebherr: Generatia 8 de utilaje ofera nivel inalt de performanta fara compromisuri
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Sep 2020 05:22
Utilajele Liebherr din Generatia 8, lansate la editia 2019 a targului Bauma, din Munchen - Germania, sunt mai puternice si mai productive fata de cele din gamele precedente. Constructia acestor echipamente se bazeaza pe un concept complet revizuit, pentru a oferi clientilor produse superioare din punct de vedere al performantei si confortului. Excavatoarele pe senile se remarca printr-o crestere a puterii motorului, un design nou al contragreutatii pentru capacitati sporite ale cupelor si un consum redus de carburant. O alta inovatie este constituita de conceptul modificat al bratului, in vederea cresterii fortei acestuia si imbunatatirii diagramei de sarcina, ceea ce duce la economii importante de carburant. In ceea ce priveste incarcatoarele din clasa XPower, acestea sunt dotate cu multiple sisteme inteligente de asistenta, cum ar fi dispozitivul optional pentru detectarea persoanelor si obstacolelor aflate in spatele utilajului, sistemul integrat de monitorizare a presiunii din pneuri, noul joystick pentru directie, cantarul Liebherr echipat cu sistemul ”Truck Payload Assist” etc.
 
Evenimente organizate in luna mai la Bucuresti si Cluj-Napoca
La randul lor, buldozerele din Generatia 8 integreaza cele mai noi tehnologii disponibile la momentul actual, fiind echipate, in varianta standard, cu sistem 2D de asistenta la nivelare. Utilajele respecta normele de emisii de poluare Stage V si au un design optimizat al lamei, pentru manevrarea optima a materialului. De asemenea, furnizorul german asigura optiunea personalizarii lamei, pentru adaptarea la fiecare tip de aplicatie. Liebherr Romania ofera posibilitatea testarii acestor utilaje in cadrul a doua evenimente care vor avea loc, in luna mai a.c., pe propriul teren de teste din Bolintin Deal - judetul Giurgiu si in cariera de andezit (un material extrem de dur si abraziv) Morlaca - judetul Cluj. Pe aceste amplasamente vor fi simulate diverse aplicatii din domeniul constructiilor. Specialistii Liebherr prezenti vor oferi informatii si recomandari in legatura cu modul de operare, functiile speciale si modalitatile de intretinere a echipamentelor, pentru a asigura obtinerea unei productivitati maxime la costuri reduse.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
noark
concelex
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ness project
viarom
EDIT-Structural
quadratum
CDS
leviatan
theda mar
siniat

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander