Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - ESTORIA City: 1.200 de locuinte si spatii comerciale vor fi dezvoltate in etape
ESTORIA City: 1.200 de locuinte si spatii comerciale vor fi dezvoltate in etape
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 27 Oct 2021 11:20
Imoteca anunta ca proiectul Estoria City va cuprinde 20.000 metri patrati de spatii comerciale, 50.000 metri patrati spatii de birouri, 3.000 de locuri de parcare, 25.000 metri patrati spatii verzi si un total de 1.200 apartamente de tip studio, 2,3 si 4 camere. Dezvoltarea se va face pe etape.
”Proiectele mixte, care aduc in acelasi loc tot ceea ce avem nevoie pentru a avea un trai linistit si confortabil, castiga din ce in ce mai multi adepti pentru ca genereaza reduceri de timp si de costuri. Acestea sunt dezvoltari complexe, fiecare componenta avand specificul ei, care pot fi realizate cu succes daca dezvoltatorii lucreaza pe parcursul derularii proiectului cu cei mai buni specialisti”, a declarat Adina Iuga, reprezentant Imoteca.
Dezvoltat pe o impresionanta suprafata, de 14 hectare, Estoria City aduce impreuna toate facilitatile si avantajele pe care doar un proiect mixt le poate transforma intr-un stil de viata unic.
In ceea ce priveste zona rezidentiala, aceasta este prevazuta sa include 4 cladiri modern, impartite eficient si construite cu multa atentie la detalii, finisaje de calitate si pregatite din toate punctele de vedere sa devina acasa pentru 1.200 de familii la fel de hotarate sa-si transforme visele in realitate.
De asemenea, dezvoltatorii pun foarte mult accent pe componenta sustenabila prin amenajarea de spatii de incarcat pentru masini electrice, a propriului sistem de colectare a deseurilor.
In prezent, dezvoltatorul lucreaza la prima faza a componentei rezidentiale, care se bucura deja de un mare success, avand in vedere dinamica vanzarilor, potrivit Imoteca, care se ocupa de promovarea si comercializarea locuintelor din proiect.
”Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, proiectele imobiliare care se adreseaza exact nevoilor si exigentelor cererii, vor fi castigatoare. Calitatea constructiei, mixul si structura proiectului, facilitatile oferite de zona in care acesta este construit, sunt criterii importante pentru achizitia unei locuinte. Experienta pe care o avem pe piata rezidentiala din Romania ne ajuta sa facem posibila intalnirea cererii cu oferta intr-un parteneriat benefic ambelor parti”, a declarat Adina Iuga.
Zona comerciala, de 34.000 mp, este divizata intre mari operatori de retail – Leroy Merlin, Kaufland si Lidl, si un mall, Estoria Gallery, care va cuprinde o varietate de magazine, restaurante si servicii. Un numar important de comercianti medii vor deschide magazine de haine, cafenele, banci, farmacii si sali de sport in cadrul galeriei.
Estoria City va include si 50.000 mp de spatii de birouri, in trei cladiri, care se adreseaza atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Acestea vor avea o arhitectura contemporana, spatii bine gandite, la mai inalte standarde in constructie, design si eficienta energetica, spatii verzi si de relaxare.
Cladirile de birouri includ spatii de colaborare, lobby comun si zone flexibile de birou, fiind adaptate noilor tendinte de pe piata fortei de munca. De asemenea, dezvoltatorul pune un accent deosebit pe sustenabilitatea investitiei, astfel ca proiectul are un consum redus de energie si electricitate, costuri de intretinere reduse, este prevazut cu terase, pereti si acoperisuri verzi, spatii in aer liber, statii de incarcare pentru masini si scutere electrice ce vor reduce amprenta de carbon si spatii de dus pentru biciclisti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
EDIT-Structural
rigips
theda mar
quadratum
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
concelex
CDS
siniat
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander