Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - BUCURESTI: Lucrarile la un complex de birouri de 85 milioane de euro incep in 2016
BUCURESTI: Lucrarile la un complex de birouri de 85 milioane de euro incep in 2016
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 23 Nov 2015 19:23
Lucrarile de constructie a doua cladiri noi de birouri (2S+P+10E) vor fi incepute in primul trimestru al anului viitor in Bucuresti, urmand a fi construite in urma unei investitii de 85 milioane de euro. Dezvoltatorul proiectului este reprezentat de compania Forte Partners, fondata de oamenii de afaceri Ionut Dumitrescu, Geo Margescu si Johnny Jabra. Denumit "The Bridge" datorita amplasarii in apropierea Pasajului Basarab, complexul va fi realizat in zona Orhideea, aproape de intersectia strazii Orhideelor cu Splaiul Independentei. Potrivit datelor dezvoltatorului, lucrarile la prima cladire (A), ce va avea o suprafata inchiriabila de 36.000 mp, vor fi demarate in perioada ianuarie-februarie 2016, in functie de conditiile climatice, urmand a fi definitivate in a doua jumatate a anului 2017. Prima etapa a investitiei, evaluata la circa 60 milioane de euro, include, pe langa constructia Cladirii A, costul terenului de 1,2 hectare pe care va fi realizat proiectul, infrastructura si conectarea la retelele de utilitati. Lucrarile la Cladirea B (cu o arie inchiriabila de 20.000 mp) vor fi demarate dupa ce primul imobil va fi inchiriat in proportie de 50%. "Amplasamentul strategic, flexibilitatea si eficienta, accesul ideal pentru angajati si clienti, precum si indicatorii zonei ne permit sa dezvoltam un adevarat parc de afaceri de clasa A. In plus fata de specificatiile tehnice care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, viitorii ocupanti vor beneficia de o suprafata utila de peste 3.000 mp pe fiecare etaj, cu o densitate maxima de o persoana la 6,5 mp, situatie unica in proiectele de birouri din Bucuresti. Parcul de afaceri The Bridge va fi certificat in conformitate cu normele LEED Gold", a declarat Geo Margescu, fondator si CEO al Forte Partners.
La cele doua niveluri de subsol ale celor doua cladiri vor fi amenajate circa 3.000 de spatii de retail si 700 de locuri pentru parcare.
***
Forte Partners este un consortiu imobiliar de investitorilor privati, cu o vasta experienta pe piata imobiliara din Romania. Printre actionarii companiei se afla Ionut Dumitrescu (fondator al Eurisko, societate de consultanta imobiliara preluata de grupul CBRE), Geo Margescu (al carui nume este legat de proiecte precum Europolis Logistic Park, sediul central al Millennium Bank si cladirea de birouri Louis Blanc) si familia Jabra, fondatoarea afacerii Nova Brasilia, vanduta ulterior companiei Kraft Foods. Portofoliul Forte Partners include terenuri destinate dezvoltarii de proiecte in zonele Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu si Pasajul Basarab, valoarea estimata a tuturor proiectelor aflate in dezvoltare depasind 100 milioane de euro.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
theda mar
Acvatot 2019
CDS
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
concelex
siniat
viarom
Ubitech
rigips
EDIT-Structural
strabag nivel 1
noark
leviatan
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander