Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - CNI modernizeaza bazinul de polo Rapid si stadionul Giulesti, pana in 2018
CNI modernizeaza bazinul de polo Rapid si stadionul Giulesti, pana in 2018
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 10 Mai 2016 16:12
Bazinul de polo al Clubului Sportiv Rapid Bucuresti, unitate aflata in subordinea Ministerului Transporturilor (MT), va fi reabilitat si consolidat, Compania Nationala de Investitii (CNI) finalizand deja licitatia pentru demararea lucrarilor. Conform datelor disponibile, din actuala constructie va fi pastrata doar schela metalica. Noul bazin va avea o structura moderna, din sticla, o cuva marita conform normelor stabilite de Federatia de Polo, precum si 200 de locuri pentru spectatori. In plus, proiectul mai prevede si o sala de forta si vestiare adecvate. Termenul de finalizare a lucrarilor este prevazut in anul 2018.
In ceea ce priveste proiectul de consolidare si modernizare a stadionului de fotbal "Valentin Stanescu" din cartierul bucurestean Giulesti, demarat in vara anului trecut, a fost realizat studiul de pre-fezabilitate si s-a obtinut certificatul de urbanism.
Conform CNI, Clubul Rapid va avea, la finalizarea acestor investitii, un stadion cu 18.000 locuri, parcari (D+P+3E+terasa si D+P), sala polivalenta, bazin de inot, sali de haltere, lupte, box, karate, precum si camere de cazare pentru sportivi, unitati de alimentatie si spatii comerciale. Astfel, stadionul Giulesti va putea fi incadrat in categoria a IV-a UEFA, care permite organizarea oricarui tip de meci (inclusiv meciuri din Liga Campionilor, Campionate Mondiale, Campionate Europene ori Campionate Mondiale ale Cluburilor).
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
noark
MAKITA
Acvatot 2019
quadratum
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander