Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - 1ST CRIBER estimeaza o crestere de 15% a afacerilor in 2017
1ST CRIBER estimeaza o crestere de 15% a afacerilor in 2017
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 10 Mar 2017 10:17
Compania 1st Criber - Piatra Neamt, important producator local de subansambluri, instalatii si echipamente pentru retelele de apa si canalizare, a incheiat anul 2016 cu o crestere de 13,5% a cifrei de afaceri fata de nivelul din 2015, depasind 11 milioane de lei. Pentru 2017, conducerea societatii estimeaza o majorare de cel putin 15%.
"Ca in cazul oricarei componente a infrastructurii din tara noastra, mai avem multe de imbunatatit in ceea ce priveste reteaua nationala de instalatii de alimentare cu apa/ canalizare si statii de epurare. Ceea ce stim cu siguranta, ca furnizori de componente pentru aceste retele, este ca, in ultimii 3-4 ani, se proiecteaza puternic pentru modernizarea acestei infrastructuri, proiecte care speram sa se concretizeze si sa se implementeze incepand cu acest an", a declarat Cristian Berbece, CEO si fondator al companiei 1st Criber.
Recent, compania a incheiat un plan de investitii de 1,5 milioane de euro, care a constat in mutarea activitatilor intr-o hala noua. "Pentru a putea efectua investitii, antreprenorul roman trebuie sa fie profitabil. O firma are nevoie sa creasca pentru a putea genera investitii. Intrebarea fireasca ar fi cum avem intentia sa ne dezvoltam in urmatorii ani. Mai intai, trebuie sa vedem unde ne aflam, ca mai apoi sa identificam ce avem de facut. Noi planul investitional ni l-am terminat, tocmai ne-am mutat intr-o hala noua, in care am investit 1,5 milioane de euro, bani pe care i-am strans treptat", a mai spus directorul companiei.
Referitor la problemele intampinate in activitate, Cristian Berbece mentioneaza dificultatile de ansamblu ale societatii romanesti. "Lipsa de comunicare, de viziune si lipsa dorintei de imbunatatire sunt probleme care se intalnesc atat la nivel intern, cat si al relatiilor cu mediul extern. Sunt dificultati pe care nu le pot rezolva nici eu, nici statul, daca nu incepem sa comunicam. Unde vrem sa ajungem? La viziune! Cum? Nici nu trebuie sa spunem o directie. Trebuie sa imbunatatim tot ce ne iese in cale, indiferent de ce implica acest lucru", a explicat managerul.
***
Infiintata in anul 1998, compania 1st Criber a determinat un val de noi abordari in domeniul epurarii apelor din Romania. Inovatia a fost materializata in produse de epurare si stocare de lichide, realizate din PAFS (poliesteri armati cu fibra de sticla), material cu calitati deosebite. In prezent, societatea este activa in proiectarea si productia de subansambluri, instalatii si echipamente pentru retelele de apa si canalizare, rezervele de incendiu, de apa potabila si sisteme de irigatii etc., pentru diversi beneficiari - regii de stat, operatori industriali si agricoli. Cu noile linii de productii deschise in a doua parte a anului trecut si in urma angajarilor facute in ultima perioada, putem prelucra lunar mai mult de 60 de tone de materie prima, din care rezulta lunar echipamente in care se pot stoca peste un milion de litri de lichide.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
concelex
Ubitech
MAKITA
noark
theda mar
CDS
Acvatot 2019
FRONTALE
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ness project
leviatan
viarom
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander