Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - APATOR estimeaza vanzari de 6,5 milioane de euro in 2016
APATOR estimeaza vanzari de 6,5 milioane de euro in 2016
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 17 Aug 2016 08:53
Compania Apator, specializata in livrarea de aparataj pentru distributia si contorizarea energiei electrice si parte a grupului polonez Apator, a raportat vanzari de 3 milioane de euro in Romania, in primele sase luni din 2016, pentru intregul an in curs conducerea societatii estimand o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro. Cea mai mare pondere din vanzarile companiei se datoreaza, in continuare, licitatiilor desfasurate de distribuitorii de electricitate, Apator contribuind, astfel, la modernizarea si extinderea infrastructurii din sistemul energetic national (SEN). "Obiectivul constant al Apator este reprezentat de imbunatatirea continua a produselor din oferta. Periodic, lansam sortimente noi pentru a veni in intampinarea cerintelor din domeniu, precum si pentru a aduce pe piata inovatii ce pot imbunatati semnificativ activitatea clientilor nostri. Avem o gama noua de produse de distributie JT pentru montaj in sistem Busbar de 60 mm, ce au ca scop principal reducerea spatiului necesar pentru distributie. Rezultate foarte bune au avut partenerii nostri din telecomunicatii, precum si cei care produc cabinete de compensare a factorilor de putere. Cu ajutorul produselor din Sistemul 60 mm, acestia au reusit dublarea numarului de plecari in acelasi spatiu", a explicat Josef Kalleder, managerul regional de vanzari al Apator, pentru Romania si Republica Moldova.
Grupul polonez este activ pe piata europeana si locala de distributie a sistemelor de joasa tensiune, in special a separatoarelor de joasa tensiune, segment estimat de conducerea firmei la circa 25 milioane de euro, la nivel national. Totodata, conform datelor companiei, separatoarele verticale cu sigurante fuzibile din grupa 00 si grupa 2 raman cele mai cerute echipamente din domeniu atat pentru posturi de transformare, cat si pentru alimentari industriale. "Am simtit o crestere usoara fata de anul trecut pe piata separatoarelor de joasa tensiune, dar aspectul cel mai imbucurator este reprezentat de deblocarea platilor. Lichiditatea a crescut in domeniu si, cu exceptia catorva cazuri, platile se deruleaza in conditii optime. Astfel, in Romania mizam pe o crestere moderata a pietei de profil in urmatorii cinci ani, in special datorita industriei si sectorului energetic", a mai spus Josef Kalleder.
In vederea promovarii solutiilor eficiente si inovatoare in Romania, Apator organizeaza periodic seminarii de instruire tehnica oferite gratuit tuturor specialistilor care folosesc separatoare sau sunt interesati de utilizarea acestora in echipamentele lor.
Compania este prezenta pe plan autohton prin intermediul unui birou de marketing si vanzari situat in Craiova, printre proiectele la care a livrat produse aflandu-se lucrari mari de reabilitare a sectorului energetic si din domeniul telecomunicatiilor.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
CDS
ness project
concelex
rigips
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
noark
viarom
Acvatot 2019
quadratum
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander