Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - EURO VIAL LIGHTING: Vanzari de peste 40 milioane de lei, planificate in 2016
EURO VIAL LIGHTING: Vanzari de peste 40 milioane de lei, planificate in 2016
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 07 Sep 2016 14:46
Distribuitorul de materiale si echipamente electrice Euro Vial Lighting - Constanta a inregistrat o cifra de afaceri de 18 milioane de lei in primele sase luni ale anului in curs, pentru intregul exercitiu financiar actual conducerea companiei estimand o majorare de 10% fata de nivelul din 2015, pana la circa 40 milioane de lei. "In perioada urmatoare, dorim sa ne extindem cota de piata in mediul online. Este un proiect inceput cu doi ani in urma, care a inregistrat succes si in care credem cu tarie. De asemenea, ne-am propus sa imbunatatim productivitatea si calitatea serviciilor, care sa ajute procesul de vanzare a produselor premium pe care le avem in portofoliu", a declarat Cosmin Balaban, director comercial al societatii.
Potrivit datelor Euro Vial Lighting, 2015 a reprezentat o perioada in care a existat, inca, un mix echilibrat intre corpurile de iluminat traditionale si cele ce utilizeaza tehnologia LED. "In 2016, cota de piata a segmentului iluminatului cu LED a crescut, in detrimentul sistemelor conventionale, atat datorita majorarii vanzarilor catre consumatorul final, cat si gratie proiectelor de investitii sau mentenanta. Pe segmentul aparatajului electric, clientii isi doresc ca produsele sa fie cat mai fiabile, rezistente la diversi factori de trafic, dar si cu un design atragator. In 2016 sunt semne ca interesul fata de automatizarile rezidentiale manifesta o crestere, comparativ cu 2015. Se opteaza pentru sistemele inteligente care permit utilizatorului sa gestioneze echipamente de acasa, de pe telefonul mobil, de la distanta sau pentru sisteme care pot avea propriul lor regim de lucru programat", a explicat Cosmin Balaban.
Conform reprezentantului Euro Vial Lighting, Romania este o tara in care dorinta de eficientizare a fost, inca de la inceput, ridicata, dar care se loveste de problema bugetelor alocate. "Datorita faptului ca piata produselor de eficientizare energetica a suferit, in ultimii ani, mai multe eroziuni de preturi, am observat ca populatia are o putere tot mai mare de achizitie a acestor tehnologii. In consecinta, in 2016 inregistram o crestere in cadrul acestei linii de business", a precizat directorul de vanzari al Euro Vial Lighting.
***
Compania Euro Vial Lighting este activa in Romania din anul 1996 si are, in prezent, sase filiale, in Constanta, Bucuresti, Iasi si Brasov. Societatea dispune de peste 50.000 de produse, din care mai mult de 7.500 sunt stocate in depozitele proprii si se adreseaza atat constructiilor comerciale, cat si celor rezidentiale si industriale. Printre furnizorii Euro Vial Lighting, se afla companii cu renume, precum Philips Romania, Elba-Com, Schneider Electric, Legrand, Icme Ecab, Nexans, Moeller, Gewiss, Hager, Beghelli, 3M, Obo Bettermann, Courbi etc. Pentru informatii suplimentare, www.eurovial.ro
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
theda mar
EDIT-Structural
MAKITA
concelex
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
quadratum
Acvatot 2019
noark
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander