Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AMBIENT EXPO: Manifestare dedicata stilurilor de amenajari interioare din 2018
AMBIENT EXPO: Manifestare dedicata stilurilor de amenajari interioare din 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Mar 2018 17:52
Intre 8 si 11 martie, la Romexpo (Pavilionul B2), companii renumite prezinta tendintele pe piata amenajarilor interioare si exterioare, la unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din tara, Ambient Expo. Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine prezinta noutatile in materie de: profile de interior, vopsele si tencuieli decorative, seminee, tapet, perdele si draperii, fiind prezenti producatori si importatori ai celor mai cunoscute si cautate marci. Evenimentul reuneste furnizorii consacrati de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, fete de masa, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianta, seminee, piscine si alte produse sau accesorii decorative.
Ce se poarta in 2018?
Se anunta a fi anul in care stilul industrial, cu accente urbane, se regaseste printre preferintele arhitectilor si designerilor de interior. De asemenea, este foarte apreciat stilul eclectic, combinatia dintre elementele decorative clasice si accentele moderne, fiind in tendinte. Se cauta materialele naturale, precum piatra, muschi, lemn, care dau o nota calda oricarei incaperi.
De la Ambient Expo nu vor lipsi produsele in trend, pentru diferite bugete si preferinte. Vizitatorii vor putea alege dintre materiale potrivite amenajarilor atat in stil clasic, cat si in stil modern. Lumea fascinanta a amenajarilor interioare este dezvaluita si de Elegance Decor care-i asteapta pe cei care calca pragul AMBIENT EXPO cu profile de interior (plinte, cornise, brauri decorative, ancadramente, coloane, rozete etc.) de calitate, precum si cu profile de exterior productie proprie. La standul companiei, se pot admira efecte deosebite de vopsea si tencuiala decorativa, cu texturi si culori spectaculoase, precum si modele de tapet, fototapet, panouri 3D si textile.
De asemenea, Elegance Decor va prezenta cateva dintre produsele „new entry”, care pot da un suflu nou designului de interior: panourile din muschi, aluminiu, lemn ars, scoarta de copac, panouri din piele, piatra flexibila si pardoseli epoxidice. Cu materiale exploatate din cariere de pe toate cele cinci continente si cu o vasta experienta in productia de placaje standard si piese pe comanda MAER Import-Export este prezenta la Ambient Expo cu marmura, granit, cuartit, onix, travertine, pietre semipretioase, substante de intretinere piatra.
Ambient Expo 2018 reuneste producatori si distribuitori care pun dispozitia clientilor game largi de produse destinate decorarii usoare si practice a caminului ideal: parchet laminat, covoare si mocheta, , tapet, perdele si draperii, galerii din metal, lemn si plastic, produse de protectie solara (rolete si jaluzele plisate). De la Ambient Expo 2018 nu lipsesc produsele si accesoriile destinate bucatariilor: chiuvete marmura compozit si granit, robineti si praguri compozite pentru spatiul de dus, in diverse combinatii, dimensiuni, forme si culori.
Cand zici Ambient Expo, zici rafinament in decorari si amenajari. Pe acest principiu merg si cei de Georgio Graesan, lider in Romania in promovarea vopselelor decorative de interior. Italienii vor fi prezenti la targ cu intreaga gama de vopsele decorative, amenajand o zona de 100 mp, unde artisti decoratori din toata tara vor face demonstratii, vor sta la dispozitia vizitatorilor cu explicatii despre cum se creeaza vopselele intr-un mod in care rezultatul final devine o adevarata opera de arta.
Specialisii Georgio Graesan vor amenaja si o zona in care se va putea admira Aurora Boreale, vopsea alb - transparenta impermeabila, pe baza de apa, pentru interior, care absoarbe lumina naturala si artificiala, incarcandu-se, pentru ca apoi sa lumineze verde fosforescent in intuneric.
Solutii pentru dezumidificare sau climatizare
Ambient Expo reuneste companii care vin cu produse si servicii pentru dezumidificarea sau climatizarea unor spatii ca: piscine interioare, parcuri acvatice, centre wellness. Premium Exclusiv Group prezinta pe parcursul targului: pompe de caldura pentru incalzirea piscinelor exterioare, dezumidificatoare profesionale pentru constructii si pentru uz casnic.
Lansare de colectii 2018-2019, promotii si reduceri
Pe parcursul celor patru zile ale Targului international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, vor avea loc lansari de produse si servicii noi, implementate de cele mai importante companii europene ale industriei de resort. Aceste lansari vor fi insotite pe durata targului si de promotii diverse, pe toate segmentele de amenajari. Multe companii vor aplica fie discounturi pe anumite produse, fie reduceri generale, pentru toate produsele lansate la AMBIENT EXPO, care pot ajunge si pana la 25%. De asemenea, vizitatorii vor avea acces, la produse si mostrare dedicate arhitectilor, colaboratorilor, dealerilor si clientilor finali, astfel incat procesul decizional privind achizitia sa fie cu mult simplificat.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1
rigips
Ubitech
concelex
theda mar
siniat
leviatan
quadratum
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander