Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARISTON ROMANIA sprijina cu 36 de centrale termice proiectul BIG BUILD 2017
ARISTON ROMANIA sprijina cu 36 de centrale termice proiectul BIG BUILD 2017
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Oct 2017 14:23
Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, sprijina cu 36 de centrale termice cu functionare pe gaz proiectul BIG BUILD 2017, cel mai mare eveniment de constructie accelerata si voluntariat din Europa, organizat de Habitat for Humanity Romania. Proiectul, ajuns la cea de-a opta editie, a presupus ridicarea, la Bacau, a 36 de case in decurs de doar 5 zile, in perioada 2-6 octombrie, cu ajutorul a 450 de voluntari din Romania si din afara tarii. Cele 36 de locuinte vor fi locuite de familii cu venituri reduse din Bacau.
„Ne-a impresionat magnitudinea acestui proiect ambitios, atat ca resurse umane implicate, cat si ca nivel de organizare si mobilizare. De aceea, am dorit sa ne implicam, contribuind la dotarea celor 36 de case cu centrale termice pe gaz de ultima generatie care sa asigure un plus de confort familiilor beneficiare”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
Cele 36 de centrale donate de Ariston vor fi instalate in casele recent construite, organizate in sistem duplex, triplex, cu doua sau trei camere si suprafete intre 35 si 55 mp. In prima zi a proiectului, pe santier se aflau doar fundatiile, iar in ziua a 5-a casele erau deja finalizate complet la exterior si 80% la interior. Prin aceasta actiune ambitioasa, organizatorii si partenerii au marcat Ziua Mondiala a Locuirii, atragand astfel atentia asupra unuia dintre drepturile fundamentale ale omului: acela de a detine o locuinta decenta.
“O locuinta adecvata este primul pas in a rupe cercul saraciei. In Romania, circa 5 milioane de persoane locuiesc in conditii precare. Prin BIG BUILD ne propunem sa contribuim la rezolvarea acestei probleme si sa atragem atentia asupra unui drept fundamental al omului. Cu sprijinul companiilor care s-au alaturat Habitat for Humanity Romania, reusim impreuna sa ii ajutam pe cei 117 de membri ai familiilor care se vor muta in casele construite in cadrul BIG BUILD 2017. Le multumim reprezentantilor Ariston Thermo Romania, care s-au alaturat proiectului nostru si au facut posibila dotarea acestor case cu centrale functionale, atat de necesare familiilor”, a declarat Roberto Patrascoiu, director national Habitat for Humanity Romania.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
rigips
theda mar
ness project
Acvatot 2019
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
Ubitech
CDS
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
FRONTALE
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander