Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Decembrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CONSILIUL CONCURENTEI analizeaza preluarea SEA Complet SA de catre E.ON Romania
CONSILIUL CONCURENTEI analizeaza preluarea SEA Complet SA de catre E.ON Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Dec 2017 07:28
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care E.ON Romania SRL preia compania Servicii pentru acasa - SEA Complet SA. E.ON Romania S.R.L. este specializata in activitati de consultanta pentru afaceri si management, parte a grupului E.ON in Romania, fiind una din unitatile regionale E.ON existente la nivel global. In Romania, grupul E.ON este activ atat pe piata gazelor naturale, cat si pe piata de energie electrica si desfasoara activitati de furnizare si de distributie de energeie electrica si gaze naturale catre consumatori casnici si non-casnici, prin societatile parte din grupul din Romania (E.ON Energie Romania S.A. si Delgaz Grid S.A.).
Servicii Energetice pentru Acasa - SEA Complet S.A. este o companie specializata in activitati de testari si analize tehnice, ce desfasoara activitati de revizii si verificari ale instalatiilor interioare de utilizare a gazelor (R&V), inclusiv vanzarea si instalarea echipamentelor aferente sigurantei si eficientei energetice, reparatii ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, verificare tehnica periodica a dispozitivelor de incalzire (VTP), instalare si reparatii a dispozitivelor de incalzire pe gaze naturale. In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. (21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua concentrarea economica in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
 
Total stiri publicate: 23233
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

Autentificare

Agenda Constructiilor nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2018
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020
Carpatcement 196
Piata de Tamplarie 2015