Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELBA - alaturi de liderii mondiali in iluminat la targul Light & Building 2018
ELBA - alaturi de liderii mondiali in iluminat la targul Light & Building 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 14 Feb 2018 17:56
In perioada 18-23 martie 2018, ELBA va fi prezenta pentru a doua oara consecutiv la cel mai mare eveniment in domeniul iluminatului din lume - Light & Building, care va avea loc in Germania, la Frankfurt, informeaza un comunicat al companiei.
Aproximativ 2.600 de expozanti vor prezenta cele mai noi produse si tehnologii in cadrul Light + Building in Centrul Expozitional din Frankfurt. Din cei peste 210.000 de vizitatori, aproape jumatate provin din afara Germaniei. Printre grupurile de vizitatori se numara arhitecti, designeri, proiectanti si ingineri, precum si comercianti si reprezentanti din sectoarele de retail si de gros si din industrie.
Principalele beneficii directe si indirecte pe care iluminatul industrial optimizat le furnizeaza sunt: vizibilitatea imbunatatita, estetica moderna, un moral mai bun al angajatilor, reducerea oboselii ochilor (mai ales pentru activitatile ce implica verificari de aspect), siguranta sporita, control al calitatii imbunatatit si mai putine rebuturi pe liniile de fabricatie. Toti acesti factori contribuie la cresterea productivitatii si a sigurantei angajatilor.
O preocupare majora in proiectarea noii game 2017-2018 a fost optimizarea consumului energetic, o mai buna productivitate si siguranta, realizandu-se cresteri semnificative ale productivitatii prin modificari asupra iluminatului, scazand efectiv costul anual cu energia electrica.
Lampile LED reduc consumul de energie cu pana la 70%, extind durata de viata a sistemului (la aproximativ 50 000 de ore), minimizeaza cerintele de mentenanta.
Personalizarea designului sistemelor de iluminat imbunatateste siguranta si creste economiile cu energia, influentand in mod pozitiv productivitatea.
Exista un potential de economisire major in cazul celor mai multe cladiri industriale prin inlocuirea sistemelor de iluminat actuale, clasice, cu surse de lumina mai eficiente.
Un obiectiv foarte important al ELBA este acela de a participa la diminuarea amprentei de carbon si la limitarea impactului asupra mediului, in acord cu COP 2021. In acest sens, tehnologiile de fabricatie a produselor noastre exclud substantele poluante (mercur si alte elemente nocive). In cadrul solutiilor constructive s-au eliminat si emisiile de radiatii in spectrul infrarosu (IR) si ultraviolet (UV).
Corpurile de iluminat industrial ELBA indeplinesc cerintele de siguranta, maximizand in acelasi timp productivitatea si conservarea energiei. In procesul de productie al acestora, acordam o atentie deosebita factorilor care determina calitatea iluminatului: contrastul, luminozitatea, modelele de distributie a luminii si de redare a culorilor.
Oferta ELBA pentru cladirile industriale cuprinde corpuri de iluminat capabile sa reziste la temperaturi si umiditati extreme, la socuri, si care sunt totodata ecologice.
ELBA isi bazeaza succesul pe inovatia produselor, controlul ridicat al calitatii, fiabilitate si un nivel inalt al serviciilor.
Echipa ELBA va asteapta sa va impartaseasca istoria unei companii ce activeaza de aproape 100 de ani in tehnologia luminii; o istorie care a fost posibila datorita orientarii spre evolutie permanenta, inovatie si dedicare in dezvoltarea unor produse performante si eficiente energetic. Pentru informatii suplimentare, www.elba.ro
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
rigips
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
FRONTALE
Ubitech
strabag nivel 1
concelex
noark
Acvatot 2019
ness project
CONCEPT STRUCTURE
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander