Agenda Constructiilor
Miercuri, 23 Mai 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - JLL: 11 milioane de euro pentru refinantarea sediului Bancii Mondiale din Bucuresti
JLL: 11 milioane de euro pentru refinantarea sediului Bancii Mondiale din Bucuresti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2018 16:31
JLL a securizat cu succes 11 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lascar 31 Business Center din Bucuresti pentru administratorul imobilului, ForeVest Capital Partners. Intesa Sanpaolo Bank Romania a acordat creditul pentru cladirea de 9.250 de metri patrati inchiriabili.
Lascar 31 Business Center este amplasata in zona centrala a Bucurestiului, si are printre chiriasi importante institutii financiare si organizatii europene, respectiv Comisia Europeana, Parlamentul European, Banca Mondiala si Banca Europeana pentru Investitii. Silviana Petre Badea, seful biroului din Romania si Maxime Otto, associate director, Capital Markets, au reprezentat echipa JLL pe parcursul procesului de finantare.
"Lascar 31 Business Center este o cladire de birouri localizata central, avand o pozitie care va asigura intotdeauna chiriasi de prim-rang si un grad bun de ocupare. Cladiri de acest gen vor genera un cash flow solid pe termen lung, iar un finantator apreciaza acest atribut. Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii integrate, iar ForeVest Capital Partners este un investitor matur care a beneficiat pe deplin de concurenta pe care am reusit sa o cream si de serviciile noastre. A fost o placere deosebita sa lucram impreuna la aceasta tranzactie”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director, head of Capital Markets JLL Romania.
In Romania, departamentul Capital Markets al JLL ofera solutii privind plasarea capitalului investitorilor imobiliari si chiriasilor. In ultimele 15 luni, JLL Romania a fost implicata in tranzactii imobiliare si proiecte de finantare de peste 300 de milioane de euro.
”Apreciem foarte mult suportul si implicarea JLL in aceasta tranzactie foarte complexa si, de asemenea, Intesa Sanpolo Bank Romania pentru ca ne-a oferit acesta finantare. Prin preluarea cladirii Lascar 31 Business Center, speram sa atingem un obiectiv important: sa transformam cladirea intr-un hub al celor mai prestigioase institutii europene si internationale. Aceasta tranzactie este de asemenea in concordanta cu noile linii de business pe care dorim sa le dezvoltam, imobiliare si credite neperformante”, a declarat Doina Popescu, Managing Director ForeVest Capital Partners.
”Dorim sa fim alaturi de clientii nostri si suntem bucurosi ca suportul nostrum a contribuit la incheierea cu succes a tranzactiei. Totodata, reafirmam scopul nostru de a oferi clientilor servicii de consultanta de inalta calitate, si de a le asigura acces la un portofoliu de produse si servicii in intreaga lume pus la dispozitie de unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume, Intesa Sanpaolo Group”, a declarat Florin Sandor, head of corporate and SME Division Intesa Sanpaolo Bank Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
 

Autentificare

TOP-Agenda Constructiilor nr. 134 (Mai 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2018
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023