Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - OAR: Proiectele premiate in cadrul Anualei de Arhitectura 2015
OAR: Proiectele premiate in cadrul Anualei de Arhitectura 2015
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Iul 2015 15:28
Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti, a premiat cele mai bune lucrari de arhitectura si proiecte adiacente acestui domeniu realizate de-a lungul anilor 2014 - 2015. Editia din acest an a inclus si o sectiune noua, Arhitectura participativa si actiuni civice, dedicata promovarii unor proiecte comunitare. Tot un proiect comunitar a castigat si Sectiunea Arhitectura neconstruita/proiecte neconstruite. O alta noutate a fost sectiunea includerea sectiunii Arhitectura temporara care a premiat expozitii care au inclus proiecte de amenajare complexe.
Juriul Anualei de Arhiectura a avut de ales dintr-un numar de 247 de proiecte inscrise. Incepand cu aceasta editie OAR Bucuresti va lansa o noua sectiune dedicata cladirilor de birouri, ca urmare a numarului mare de investitii care vizeaza acest tip de imobile. Și in 2015 in Anuala au fost inscrise mai multe proiecte de amenajare interioara sau de reconversie a unor spatii in cladiri de birouri. Amenajarea spatiilor de birouri presupune de multe ori investitii importante, iar rezultatul este o arhitectura de foarte buna calitate.
O sectiune cu totul aparte inclusa in programul din 2015 consta in premierea unui beneficiar. Premiul a revenit proprietarei Casei Turn, Alexandra Bogatu. Casa acesteia a fost proiectata de biroul STARH (Iulia Stanciu, Florian Stanciu). OAR Bucuresti a ales includerea acestei sectiuni pentru a sublinia importanta unei bune colaborari cu beneficiarii in realizarea unor lucrari de cea mai buna calitate.
 
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
ness project
theda mar
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
MAKITA
noark
leviatan
FRONTALE
Ubitech
rigips
concelex
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander