Agenda Constructiilor
Vineri, 20 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PMB: Lucrarile la penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 sunt in grafic
PMB: Lucrarile la penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 sunt in grafic
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 14 Nov 2017 11:26
Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat santierul Ciurel si a avut o intalnire pe teren cu grupul de lucru care monitorizeaza desfasurarea lucrarilor.
"Am venit pe santier pentru a vedea daca realitatea de pe hartie corespunde cu cea din teren. Lucrarile la penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti-Pitesti sunt in grafic, iar nodul rutier Virtutii este gata in proportie de 85%. Le-am solicitat tuturor celor implicati in realizarea acestui obiectiv de investitii sa accelereze ritmul de lucru, astfel incat sa se poata avansa cat mai mult, pana ce conditiile meteo o vor permite. Constructorul ne-a dat asigurari ca respecta termenele asumate si ca lucrarile la nodul rutier se vor finaliza in acest an", a declarat Gabriela Firea, primarul Capitalei.
Pe santier au inceput lucrarile de instalare a podului peste Soseaua Virtutii, tronsoanele care se prefigurau a fi livrate la inceputul lunii noiembrie au fost livrate conform graficului stabilit si s-a demarat instalarea acestora. Au fost livrate grinzile 1 si 2, urmand ca grinzile 3 si 4 sa fie livrate pana la finele lunii noirmbrie, dupa ce va fi facuta receptia calitativa in fabrica de la Calarasi, iar ulterior va fi montat tablierul metalic. De asemenea, au fost avizate lucrarile de relocare a instalatiilor electrice din zona.
Avand in vedere vechimea documentatiei in baza careia a fost atribuita lucrarea si problemele identificate pe parcursul desfasurarii lucrarilor, a fost analizata adoptarea unei noi solutii de realizare a tronsoanelor 2 si 3 ale acestui obiectiv, in concordanta si cu prevederile PMUD Bucuresti-Ilfov, recent aprobat.
Astfel, in urma grupului de lucru format la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti cu reprezentanti ai proiectantului si reprezentanti ai Primariei Sectorului 6, s-a stabilit un nou traseu in imediata vecinatate, minim invaziv in privinta exproprierilor si implicit a costurilor acestora, iar acest proiect va fi integrat in PUZ-ul coordonator al Sectorului 6.
De asemenea, sunt in curs de finalizare lucrarile pentru descarcarea arheologica prevazuta prin Avizul Ministerului Culturii, acestea se vor incheia pana la sfarsitul anului 2017.
 
Total stiri publicate: 24426
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

Autentificare

Agenda Constructiilor nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2018
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023