Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHNEIDER ELECTRIC: Noutati la IEAS 2015
SCHNEIDER ELECTRIC: Noutati la IEAS 2015
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Sep 2015 14:52
Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, va participa la cea de-a XI-a editie a evenimentului International Electric & Automation Show (IEAS), care va avea loc in perioada 8-11 septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Compania va prezenta cele mai noi solutii de eficienta energetica, distributie electrica, solutii de automatizari si control industrial.
„Tema editiei de anul acesta de la IEAS, dezvoltarea orasului inteligent (Smart City), reprezinta un concept foarte apropiat de noi, deoarece Schneider Electric are o experienta internationala vasta in dezvoltarea oraselor inteligente si o preocupare constanta in rezolvarea provocarilor urbane. Vizitatorii de anul acesta vor avea ocazia de a descoperi noutatile companiei in sectorul industrial si in cel al cladirilor comerciale si rezidentiale, de a participa la demonstratii practice si de a testa autovehicule electrice alimentate cu ajutorul solutiilor de incarcare Schneider Electric”, a declarat Florentina Totth, Presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.
In cadrul IEAS 2015, Schneider Electric va lansa, in premiera nationala, o noua gama de variatoare de turatie, Altivar Process, destinata industriei tratarii apei (potabila sau uzata), a petrolului si gazelor, a mineritului, mineralelor si metalelor, precum si industriei alimentare. O alta noutate este gama de produse Altivar 1200, care cuprinde convertizoare de frecventa pentru aplicatii de medie tensiune, cu puteri de pana la 16.2 MW.
 
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
viarom
MAKITA
EDIT-Structural
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
quadratum
strabag nivel 1
noark
concelex
ness project
Acvatot 2019
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander