Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHNEIDER ELECTRIC participa la FOREN 2016
SCHNEIDER ELECTRIC participa la FOREN 2016
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 09 Iun 2016 16:43
Schneider Electric va participa, in perioada 12-16 iunie, la a XIII-a editie a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrala si de Est - FOREN 2016, organizat in Costinesti de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei.
Compania va fi prezenta in cadrul editiei din acest an, care se desfasoara in jurul tematicii “Energie sigura si sustenabila pentru regiune”, cu solutii si servicii de management pentru dezvoltarea sustenabila a retelelor electrice dedicate operatorilor de distributie si companiilor din segmentul de energie.
“Piata de energie este intr-o continua schimbare, iar una dintre provocari devine asigurarea unei energii sigure si sustenabile, care sa sustina o dezvoltare eficienta a economiei. Participarea Schneider Electric la acest eveniment reprezinta o confirmare in plus a interesului in crestere pentru realizarea unor retele inteligente si un angajament al companiei pentru oferirea de servicii si solutii fiabile, care sa raspunda ultimelor cerinte ale distribuitorilor de energie electrica”, a declarat Marius Persinaru, Presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.
Una dintre solutiile inteligente propuse de Schneider Electric la FOREN 2016 este sistemul avansat de management al retelelor electrice de distributie ADMS. Acesta le ofera operatorilor de distributie o platforma modulara si flexibila, printr-un sistem unificat DMS, SCADA, OMS si EMS. In plus, ADMS permite monitorizarea avansata, analiza, control, optimizare, planificare si detine functii de formare care permit companiilor de distributie sa furnizeze energie in conditii de siguranta si eficienta.
 
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
concelex
theda mar
Ubitech
rigips
ness project
FRONTALE
viarom
MAKITA
noark
CDS
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander