Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ELIS PAVAJE: Noile produse din portofoliu vor genera cresterea vanzarilor din 2015
ELIS PAVAJE: Noile produse din portofoliu vor genera cresterea vanzarilor din 2015
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 19 Nov 2014 14:53
Emil Gota, directorul general al producatorului de pavele si borduri vibropresate din beton Elis Pavaje, a declarat ca anul in curs a reprezentat o perioada favorabila pentru evolutia afacerilor, vanzarile urmand a se situa la circa 24 milioane de euro. "Pentru 2014 estimam o crestere a vanzarilor de aproximativ 5%, ceea ce inseamna o cifra de afaceri de aproximativ 24 milioane euro. Pentru 2015, estimam o tendinta similara celei inregistrate in acest an", a precizat directorul general Elis Pavaje. In aceasta vara, compania si-a completat portofoliul disponibil la nivel national cu 15 modele noi de produse dedicate segmentului rezidential. Potrivit datelor firmei, noua colectie este caracterizata prin linii drepte, dimensiuni mari si forme simple cu aspect natural, dar include si sortimente cu design clasic, forme rotunde, dimensiuni mici si medii, o gama cromatica variata si culori calde, de pamant. Noile sortimente sunt deja disponibile pe piata, inclusiv in cele mai importante centre de bricolaj, in reteaua nationala cu peste 150 de distribuitori a Elis Pavaje si in cele doua showroom-uri din Petresti (judetul Alba) si Stoenesti (Prahova). In prezent, portofoliul companiei a ajuns la peste 125 de modele, disponibile in mai multe variante de dimensiuni si nuante.
Dezvoltarea din acest an a companiei a fost posibila, potrivit lui Emil Gota, in contextul unei cresteri de aproximativ 5% inregistrate pe piata locala de pavaje, evolutie strans legata de finalizarea unor proiecte deja incepute, din zona de infrastructura, industriala, comerciala si rezidentiala. "Pe termen lung, inca este timpuriu sa estimam o evolutie a pietei, dar suntem increzatori ca rezultatele pozitive de pana acum se vor mentine si in perioada urmatoare. Piata materialelor de constructii depinde, in mare masura, de volumul proiectelor derulate, atat in infrastructura, cat si din domeniul industrial, comercial sau rezidential", a mai spus managerul Elis Pavaje.
Compania este activa pe piata locala de 23 de ani si, in prezent, detine doua unitati de productie situate in Petresti (judetul Alba) si Stoenesti (Prahova), cu o capacitate totala de peste 8.000 mp/zi.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ness project
noark
Acvatot 2019
theda mar
strabag nivel 1
Ubitech
concelex
leviatan
MAKITA
CDS
viarom
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander