Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - TERRA ROMANIA estimeaza vanzari de 20 milioane de euro in 2016
TERRA ROMANIA estimeaza vanzari de 20 milioane de euro in 2016
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 20 Iul 2016 09:40
Vanzarile de utilaje pentru constructii realizate in primele sase luni din 2016 de Terra Romania, distribuitor exclusiv al echipamentelor JCB, s-au situat la jumatatea nivelului din aceeasi perioada a anului trecut, in contextul celei mai mari contractii a pietei de profil din perioada post-recesiune. Astfel, conducerea companiei estimeaza ca vanzarile de utilaje realizate de Terra Romania in acest an nu vor depasi 20 milioane de euro, urmand o scadere de circa 40% fata de nivelul de 34 milioane de euro din 2015. "Motoarele cresterii pietei de utilaje de constructii din ultimii trei ani au fost constituite de programele structurale cu finantare europeana. In contextul incheierii exercitiului financiar 2007 - 2013 la sfarsitul anului trecut si al intarzierii demararii noilor programe aferente exercitiului financiar 2014 - 2020, piata utilajelor de constructii a suferit, in primele sase luni, o scadere de aproximativ 50%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut", a declarat Victor Vasluian, Managing Director al Terra Romania.
Potrivit datelor companiei, buldoexcavatoarele sunt, in continuare, echipamentele de constructii preferate pe santierele din tara noastra, acestea avand o pondere de peste 50% din totalul pietei, datorita, mai ales, polivalentei lor. "Au aparut si cereri de utilaje specializate (miniexcavatoare/ miniincarcatoare), insa numarul acestora ramane, in continuare, redus", a precizat reprezentantul companiei.
Terra Romania livreaza utilaje pe santiere din toata tara, predominante fiind comenzile de achizitie, in detrimentul celor disponibile pentru inchiriere. "Ne concentram pe fiecare categorie de clienti in parte. Monitorizam atat licitatiile publice, cat si solicitarile clientilor privati si incercam sa nu pierdem niciun proiect", a mai spus Victor Vasluian.
Terra Romania este distribuitorul exclusiv al utilajelor marca JCB in tara noastra, in oferta companiei fiind incluse, de asemenea, autogredere HBM Nobas, echipamente de manipulat marfuri vrac Sennebogen, echipamente de sortare - concasare Sandvik si Rubblemaster, camioane articulate Bell, incarcatoare telescopice Magni etc.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
FRONTALE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
rigips
Ubitech
noark
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander