Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - UNIOR TEPID: Cifra de afaceri va depasi 10 milioane de euro in 2017
UNIOR TEPID: Cifra de afaceri va depasi 10 milioane de euro in 2017
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 05 Dec 2017 11:02
Unior Tepid - Brasov, lider in distributia sculelor de mana in Romania, vizeaza o cifra de afaceri de 10 milioane de euro in 2017, in crestere cu 15% fata de nivelul de 8,65 milioane de euro inregistrat in 2016. Conform datelor companiei, indicatorul Dun & Bradstreet Rating pentru anul in curs este 2A2, unul foarte ridicat pentru firme din Romania.
"Cresterile de cifra de afaceri inregistrate anual, cu consecinta consolidarii pozitiei de lider pe piata de distributie a sculelor de mana din Romania, se datoreaza ofertei complete si echilibrate de produse - peste 30.000 de repere in stoc si alte 300.000 de tipodimensiuni disponibile la comanda - care reuneste, in principal, cinci paliere de uneltar: scule de mana, aschietoare si port-scule, unelte pentru industria lemnului, scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice, dar si echipamente si instrumente de masura si control.Portofoliul cuprinde, alaturi de grupele principale de produse, subcategorii cum ar fi: scule speciale pentru utilizarea in domenii strict reglementate (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1.000 V, scule antiexplozie etc.), scule diamantate pentru prelucrarea lemnului, unelte destinate unor domenii de nisa (pentru constructii, electronisti si mecanica fina, pentru tamplarie, instalatii, telefonie si telegrafie, industria auto si cea aeronautica)", se arata intr-un comunicat al companiei.
De asemenea, conform datelor distribuitorului, cresterea cifrei de afaceri din acest an este si rezultatul serviciilor de livrare rapida, de tip "door to door", al politicii de protectie si motivare a dealerilor, al existentei permanente a stocurilor, posibilitatii vizualizarii in portal de catre dealeri a stocurilor in timp real, precum si al training-urilor realizate in mod regulat de companie cu acestia.
Pentru anul 2018, Unior Tepid a evaluat atent mediul economic, in contextul anuntatelor modificari legislative si se va extinde, concomitent cu marirea cotei de piata detinute. De asemenea, obiectivele companiei includ si o noua majorare a cifrei de afaceri, dar cu un procent de o singura cifra.
Printre furnizorii Unior Tepid se afla companii de renume din Europa, precum: Unior, Diager, Tivoly, Heidenpeter,Wilpu, Minotti, Eklind, Pilana, Ozat, Kappa, Kudos, Wellerhouse, Elbe, Onci si EDN.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
siniat
MAKITA
CDS
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
ness project
viarom
strabag nivel 1
noark
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019
concelex
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander