Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GENESIS aloca 50 milioane euro in transformarea cladirii Novo Park in YUNITY Park
GENESIS aloca 50 milioane euro in transformarea cladirii Novo Park in YUNITY Park
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2022 11:03
Genesis Property, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de birouri de clasa A din Romania, incepe transformarea parcului de business Novo Park, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in YUNITY Park, un concept nou de real estate, care va reaseza, intr-un spatiu unic, facilitati noi pentru tendintele de lucru si de viata urbana ale viitorului. Proiectul este prevazut sa fie finalizat in primele trei luni din 2023, cu o investitie totala de 50 de milioane de euro.
YUNITY Park este proiectat ca un campus dezvoltat in extensia biroului, care ofera suportul urban pentru experiente adaptate stilului de viata al oamenilor, atat pentru timpul petrecut la birou, cat si cel personal sau social.
„YUNITY Park reprezinta viitorul vietii la si dincolo de birou. Este o destinatie urbana, puternic reprezentata de spatiul public, in care viata profesionala si cea sociala primesc aceleasi sanse de implinire. In primul rand, spatiul destinat in prezent unei parcari va fi transformat intr-o padure urbana in vecinatatea careia se vor integra organic spatii pentru evenimente, experiente recreative si spatii de lucru in aer liber. Toate acestea sunt menite sa aduca impreuna cultura sociala locala si cea corporativa intr-un spatiu unic. YUNITY Park este un raspuns firesc la aspiratia colectiva pentru echilibrul intre viata si munca, readucerea naturii in spatiul urban si experienta unui mod de viata sanatos si sustenabil”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property si presedinte European Property Federation.
In YUNITY Park, parcarea exterioara ce urmeaza a fi transformata intr-o zona verde complet reamenajata, cu un design futurist, se intinde pe o suprafata totala de 7.500 de metri patrati. Spatiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri doar in gradene, dar si o padure urbana de 1.000 de metri patrati unde angajatii vor putea sustine inclusiv intalniri de lucru. Pe timpul sezonului cald, YUNITY Park va pune la dispozitia rezidentilor o terasa exterioara versatila care va deservi un food hall de 4.000 de metri patrati si numeroase zone destinate interactiunilor profesionale si socializarii in timpul liber.
La interior, proiectul YUNITY Park include spatii de co-working si co-living, un centru ultra-modern de conferinte cu o capacitate totala de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, precum si zone de divertisment, fitness si spatii special amenajate pentru socializare si relaxare. In acelasi timp, intrarile cladirilor din YUNITY Park si spatiile interioare comune, precum receptia si zona lifturilor vor fi transformate complet, cu un design modern si completate de zone noi de interactiune in afara birourilor.
 
Sustenabilitatea si sanatatea, in centrul YUNITY Park
Proiectul YUNITY Park se inscrie in strategia de sustenabilitate a Genesis Property, aliniata celor 10 principii ale Pactului Global al Natiunilor Unite privind drepturile omului, munca si protectia mediului, dar si celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabila ale ONU. Astfel, YUNITY Park va fi dezvoltat si operat astfel incat sa contribuie atat la imbunatatirea semnificativa a mediului inconjurator, cat si la cresterea calitatii vietii intregii comunitati Genesis Property, acum si pentru generatiile viitoare, in conformitate cu angajamentul companiei de a reduce la net zero emisiile de carbon ale companiei pana in 2040 prin reutilizare, investitii in productia de energie din surse regenerabile si gestionarea durabila a cladirilor.
Totodata, toate cele sapte cladiri din YUNITY Park, cu o suprafata inchiriabila de 75.000 de metri patrati, in care intra zonele de co-living si food hall, care sunt deja incadrate in clasa A de eficienta energetica, au certificarea BREEAM – Very Good si vor obtine IMMUNE Building Standard™ - Rezilient, 5 stele din 5. Standardul IMMUNE™ recomanda o investitie intr-un sistem Healthy by Design, format dintr-o retea de dispozitive, tehnologii si echipamente specializate implementate atat la nivelul cladirii, cat si in spatii destinate situatiilor de urgenta (camera de carantina si de izolare, depozit de urgenta). Misiunea sistemului Healthy by Design este de a promova, cu ajutorul personalului specializat, implementarea de reguli operationale si de sanatate in mediul construit.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Acvatot 2019
hilti
MAKITA
leviatan
BMI_Icopal
FRONTALE
hidroplasto
strabag nivel 1
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere