Redport Capital l-a numit pe Oriol Casellas-Deig in functia de director financiar Imprimare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 10 Apr 2024 11:10
Grupul Redport Capital, fondat in anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu si specializat in constructii, investitii, dezvoltare si management de proiecte imobiliare, anunta numirea lui Oriol Casellas in functia de Director Financiar.
Numirea lui Oriol Casellas in functia de Director Financiar al Redport Capital vine ca o completare importanta a echipei de conducere a holdingului, consolidand expertiza si resursele interne dedicate strategiilor de crestere si diversificare a portofoliului de investitii. Expertiza si experienta lui Oriol Casellas vor fi integrate cu o viziune strategica bine definita si un angajament ferm pentru a aduce contributii semnificative la succesul holdingului.
“Sunt onorat sa ma alatur echipei Redport Capital si entuziasmat de oportunitatea de a contribui la succesul companiei. Cred cu tarie ca, impreuna cu echipa de profesionisti din cadrul Redport Capital, vom reusi sa atingem obiectivele noastre de crestere accelerata.”, declara Oriol Casellas, Financial Director al Redport Capital.
Oriol Casellas detine atat funtia de Director Financiar, cat si cea de membru in Consiliul de Administratie, cu un rol important in definirea si implementarea strategiei grupului in vederea dezvoltarii cu succes a tuturor proiectelor prezente si viitoare.
“Intampinam cu bucurie cel mai nou membru al echipei noastre in aceasta etapa importanta a dezvoltarii companiei. Experienta sa bogata si abilitatile sale de conducere vor fi esentiale in implementarea planurilor noastre de crestere si consolidare a pozitiei Redport Capital pe piata dezvoltarilor rezidentiale sustenabile si cu grija pentru viitorii membrii ai comunitatii.”, declara Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.
Absolvent al cursurilor de MBA si management ESADE din Barcelona, Oriol Casellas si-a inceput cariera sa profesionala in domeniul bancar in Belgia, iar apoi s-a alaturat sectorului imobiliar din Spania unde a contribuit la dezvoltarea de proiecte rezidentiale, retail, servicii medicale si leisure. In anul 2005 si-a facut intrarea pe piata imobiliara din Romania, cand a fost numit General Manager pentru Europa de Est a companiei spaniole Harmonia Grupo Immobiliario.
Apreciat pentru implicarea sa activa in dezvoltarea pietei imobiliare din Romania, Oriol Casellas are o experienta de peste 20 ani in domeniu, acumulati in functii de conducere pentru proiecte financiare si imobilare atat in Romania, cat si in Polonia. Printre care cele mai recente functii detinute se numara cea de CEO al Meta Estate Trust, intre 2021-2023, perioada in care compania a investit in peste 20 de proiecte real estate din tara, cat si Development Manager in cadrul Veranda Mall, pozitie ocupata in perioada 2012-2021. 
Grupul Redport isi afirma angajamentul constant pentru inovare, fapt dovedit de rezultatele obtinute in anul 2023, cand Redport Capital a livrat si vandut integral Faza II a proiectului The Level Apartments si a tranzactionat peste 200 de unitati in cadrul tuturor proiectelor grupului. Anul 2024 reprezinta o noua etapa, urmand sa fie demarate contructiile pentru Faza III din proiectul The Level Apartments, dar si Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbana din Bucuresti, o adevarata destinatie pentru Nordul Capitalei.