Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Iulie 2019
 
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - BIT SOFTWARE: Solutiile ERP eficientizeaza activitatea companiilor de constructii
BIT SOFTWARE: Solutiile ERP eficientizeaza activitatea companiilor de constructii
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 15 Oct 2018 07:53
Interesul companiilor de pe piata de constructii pentru implementarea unor solutii integrate cu capacitati extinse de planificare a resurselor, de reducere a cheltuielilor operationale si de eficientizare a activitatii este in crestere, cererea pentru acest tip de aplicatii inscriindu-se pe un trend ascendent constant in ultimii ani, potrivit datelor BITSoftware. Compania dezvolta si implementeaza solutii integrate de gestiune economica (ERP), gestiune a relatiilor cu clientii (CRM) si Business Intelligence (rapoarte si analize inteligente de business), avand sediul in Brasov si puncte de lucru in Bucuresti si Oradea.
"Avem clienti in toata tara, lucram si cu parteneri specializati, iar solutiile noastre se adreseaza firmelor medii si mari din diverse industrii: constructii, distributie, agro, servicii profesionale etc. SocrateERP, versiunea in cloud, se utilizeaza pe baza de abonament anual, iar utilizatorul are nevoie doar de un browser pentru a se conecta la sistem. SocrateERP poate fi utilizat de oriunde, iar acesta este un beneficiu important pentru companiile din constructii, care trebuie sa se conecteze de pe diferitele santiere sau puncte de lucru", a precizat Alina Rafoi, Content and Marketing Specialist in cadrul BITSoftware.
Potrivit datelor companiei, SocrateERP vine cu versiuni noi ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 143 (Iunie-Iulie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023