Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft: Crestere organica de 23% a veniturilor din primul trimestru al acestui an
TotalSoft: Crestere organica de 23% a veniturilor din primul trimestru al acestui an
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 07 Iun 2023 13:43
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, a inregistrat o crestere semnificativa a vanzarilor in primul trimestru al anului 2023, dupa o crestere anuala de 26% in 2022. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, veniturile organice din primul trimestru au crescut cu aprox. 23%, fiind determinate, in principal, de solutiile cheie din portofoliu, respectiv Charisma Financial Services, Charisma ERP si Charisma HCM. Veniturile provin in cea mai mare parte de pe piata interna, insa compania a cunoscut si o crestere semnificativa, de aprox. 35%, a veniturilor generate de afacerile externe.
Rezultatele sunt in conformitate cu asteptarile companiei, pe fondul unei evolutii considerabile a nevoii de transformare digitala, resimtita acum de tot mai multe organizatii. Aceasta tendinta a dus la o crestere a numarului de proiecte realizate pentru clientii existenti, care implica o serie de actualizari si adaugarea de noi functionalitati. Totodata, in aceasta perioada, compania si-a dezvoltat portofoliul cu noi clienti importanti.
„TotalSoft ramane dedicata furnizarii de solutii software de ultima generatie, care ajuta companiile sa prospere in era digitala. Anticipam o crestere constanta in trimestrele urmatoare, intrucat ne angajam sa raspundem nevoilor in continua evolutie ale clientilor nostri", a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
Compania a inregistrat o crestere constanta pentru toate diviziile de business, cele mai bune rezultate in primul trimestru al acestui an fiind obtinute de Charisma Financial Services, cu o crestere de aproximativ 26% fata de aceeasi perioada a anului 2022. Aceasta evolutie se datoreaza finalizarii cu succes a unor proiecte mari, cum ar fi cel de la Deutsche Leasing, parte a programului global de modernizare IT - Phönixx, cu impact asupra a 20 de sucursale internationale.
Pentru al doilea trimestru, TotalSoft se concentreaza pe mentinerea aceluiasi ritm de crestere organica, in conformitate cu strategia de dezvoltare a companiei, precum si cu tendintele pietei. In acest sens, compania se bazeaza pe sprijinul unei echipe de 600 de specialisti, pe continuarea investitiilor in solutiile de baza si in dezvoltarea unora noi, precum si pe atragerea de parteneriate de calitate.
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
MAKITA
ness project
quadratum
CDS
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
rigips
noark
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander