Agenda Constructiilor
Joi, 09 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK: Debut pentru Expo Real, cel mai mare targ imobiliar de imobiliare si investitii
AHK: Debut pentru Expo Real, cel mai mare targ imobiliar de imobiliare si investitii
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2021 11:51
Incepand de astazi, pentru urmatoarele trei zile punctul central de intalnire pentru industria imobiliara din intreaga lume va fi targul EXPO REAL. Pentru a noua oara consecutiv AHK Romania organizeaza standul comun al Romaniei la acest important targ.
Targul Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a editie, reprezinta pentru co-expozantii romani o oportunitate excelenta de a intalni si interactiona cu participanti din peste 70 de tari, fiind un pandant al networking-ului international, al proiectelor de anvergura, al investitiilor si finantarilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului valoric din domeniu - de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori, la regiuni economice si orase - transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.
Din standul Romaniei, cu coordonatele A1.224, fac parte reprezentanti ai autoritatilor locale care sunt in cautare de investitori interesati de amplasamente la noi in tara precum si cei ai mediului economic privat, avand ca activitati de baza dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare si arhitectura, constructii civile si industriale:
- AFI Europe
- Alma Consulting SRL
- orasul Buzau
- Ceetrus
- orasul Iasi
- Parcul industrial si tehnologic Siret
- Olimpian Parks
- orasul Resita
- Rec Partners
- Sagului Logistic Center
- Speedwell
- WDP Development Romania SRL.
De asemenea prezente sunt cele doua asociatii de profil, Asociatia Romana a Investitorilor in Real Estate si Bucharest Real Estate Club. Romania mai este prezenta la expozitia de la München cu standul Transilvania Evolution, stand ce reprezinta autoritatea locala precum si antreprenorii din regiunea Clujului.
Targul este insotit de un program extrem de bogat in conferinte de specialitate. Temele cheie ale programului din acest an sunt: consecintele pandemiei pentru economiile nationale, pentru industria imobiliara precum si responsabilitatea industriei in vremuri de schimbari climatice.
Pentru cei din bransa, impiedicati sa participe fizic, EXPO REAL se desfasoara si online. Pentru mai multe detalii, click aici!
 
man and machineTERAPLASTMESENBURGALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
strabag nivel 1
hilti
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan
BMI_Icopal
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
viarom
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023