Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK: Debut pentru Expo Real, cel mai mare targ imobiliar de imobiliare si investitii
AHK: Debut pentru Expo Real, cel mai mare targ imobiliar de imobiliare si investitii
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2021 11:51
Incepand de astazi, pentru urmatoarele trei zile punctul central de intalnire pentru industria imobiliara din intreaga lume va fi targul EXPO REAL. Pentru a noua oara consecutiv AHK Romania organizeaza standul comun al Romaniei la acest important targ.
Targul Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a editie, reprezinta pentru co-expozantii romani o oportunitate excelenta de a intalni si interactiona cu participanti din peste 70 de tari, fiind un pandant al networking-ului international, al proiectelor de anvergura, al investitiilor si finantarilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului valoric din domeniu - de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori, la regiuni economice si orase - transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.
Din standul Romaniei, cu coordonatele A1.224, fac parte reprezentanti ai autoritatilor locale care sunt in cautare de investitori interesati de amplasamente la noi in tara precum si cei ai mediului economic privat, avand ca activitati de baza dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare si arhitectura, constructii civile si industriale:
- AFI Europe
- Alma Consulting SRL
- orasul Buzau
- Ceetrus
- orasul Iasi
- Parcul industrial si tehnologic Siret
- Olimpian Parks
- orasul Resita
- Rec Partners
- Sagului Logistic Center
- Speedwell
- WDP Development Romania SRL.
De asemenea prezente sunt cele doua asociatii de profil, Asociatia Romana a Investitorilor in Real Estate si Bucharest Real Estate Club. Romania mai este prezenta la expozitia de la M√ľnchen cu standul Transilvania Evolution, stand ce reprezinta autoritatea locala precum si antreprenorii din regiunea Clujului.
Targul este insotit de un program extrem de bogat in conferinte de specialitate. Temele cheie ale programului din acest an sunt: consecintele pandemiei pentru economiile nationale, pentru industria imobiliara precum si responsabilitatea industriei in vremuri de schimbari climatice.
Pentru cei din bransa, impiedicati sa participe fizic, EXPO REAL se desfasoara si online. Pentru mai multe detalii, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
Ubitech
concelex
leviatan
siniat
rigips
MAKITA
theda mar
EDIT-Structural
quadratum
BogArt
viarom
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
noark
konsent
ERBASU CONSTRUCT
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander