Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ISH: Liderii pieței de tehnologii HVAC și alte industrii conexe se reunesc la Frankfurt
ISH: Liderii pieței de tehnologii HVAC și alte industrii conexe se reunesc la Frankfurt
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2017 12:04
Editia din anul 2017 a expozitiei ISH, cel mai mare eveniment international din domeniul tehnologiilor HVAC si al industriilor conexe, are loc in perioada 14-18 martie 2017, la Frankfurt (in Germania). Targul se organizeaza o data la doi ani si este dedicat design-ului inovator al bailor, serviciilor din constructii, respectiv sistemelor de energie solara, de aer conditionat, de ventilatii, precum si tehnologiilor de incalzire si racire a aerului si apei eficiente energetic.
Pe o suprafata de circa 250.000 mp, in cadrul spatiului expozitional Messe din Frankfurt, targul ISH gazduieste peste 2.400 de expozanti. Ca in editiile anterioare, in 2017 ISH aduce in atentia participantilor conservarea resurselor si, mai ales, tehnologiile inovatoare privind energiile regenerabile.
Conform datelor organizatorilor, aproximativ 65% din companiile expozante si circa 39% din vizitatori sunt din afara Germaniei. Printre cei 2.400 de expozanti se afla inclusiv mari companii internationale, cu activitati in Romania, precum Grohe, Kludi, Franke, Roca, Villeroy & Boch, Ariston, Geberit, Georg Fischer, Rehau, Uponor, Wavin, Bosch Termotechnik, Daikin Europe, Grundfos, Rettig, Riello, Vaillant, Viessmann, Wilo, DencoHappel, Sig Air Handling, Lindab etc.
 
Lindab participa ca expozant la ISH, cu produse ce pot fi testate in hala 11.1, standul B71. In acest an, tematica principala a expozitiei este un subiect de actualitate in ultimii ani, respectiv consumul de energie in domeniul HVAC, cu accent pe importanta centralelor de tratare a aerului si a calitatii aerului si temperaturii in sistemele de ventilatie.
 
Ariston Thermo Group si-a setat ca tinta pentru anul 2020 ca 80% din cifra de afaceri sa reprezinte cota vanzarilor de produse ce au la baza tehnologii orientate pe energie regenerabila, cu o eficienta ridicata. Compania dispune, in cadrul ISH, de un spatiu de expozitie de 1.000 mp, impartit pe zone dedicate brandurilor Ariston si Elco, unde sunt expuse produse inovatoare, care maximizeaza confortul, avand eficienta si performante ridicate. Tot in cadrul targului, grupul va avea si un stand de 168 mp dedicat ATAG Heating, o companie importanta de pe piata de incalzire din Benelux, detinuta de grupul italian. Prezenta marcii Elco la ISH are ca focus sistemele pentru incalzire, atat pentru locuinte, cat si pentru uz comercial sau industrial. In cadrul ISH 2017, zona Elco va provoca vizitatorii la o experienta 360° "touch and feel", avand o prezenta interactiva. Pe langa o serie de alte inovatii bazate pe energii regenerabile, Elco va prezenta Thision S Plus, o noua gama de centrale termice in condensare cu o eficienta ridicata A+, potrivit standardelor ErP. De asemenea, vor fi evidentiate avantajele noii pompe de caldura aer-apa Aerotop Split, la fel de silentioasa ca intreaga gama Elco pe acest segment, gratie sistemului Elco Noise Reduction. Pe segmentul arzatoarelor, la ISH va fi prezentata si gama "Ultra low NOx" de la Elco dedicata incalzirii rezidentiale. Marca Ariston este reprezentata la ISH de noul boiler Lydos Hybrid, din clasa A, ce asigura o reducere cu pana la 50% a energiei si o performanta ridicata, in acelasi timp, precum si de noua gama de pompe de caldura Nimbus, cu solutii 3 in 1 pentru incalzire, apa calda si racire. ATAG este prezent la Frankfurt cu doua produse principale: gama de boilere ATAG si termostatul WiFi ATAG One.
 
Roca participa la ISH cu un nou concept de stand, Roca Mall - un centru de shopping modern, de peste 1.000 mp, care reuneste trecutul, prezentul si viitorul marcii prin diferite colectii si produse. Roca prezinta o colectie exclusiva de portelanuri din sticla. Gama Beyond este o propunere urbana care ofera solutii sofisticate pentru lavoare modelate folosind noul material Roca, Fineceramic, precum si ultimele tehnologii in materie de obiecte sanitare. Gama Carmen prezinta noile lavoare vintage, devenind o colectie completa de baie cu cele mai avansate functionalitati, precum vasele de toaleta compacte. Tot in cadrul Roca Mall sunt disponibile si cele mai de succes lansari recente ale companiei: In-Wash, Smart Toilet, care utilizeaza cea mai avansata tehnologie, are un design universal si o interfata prietenoasa pentru utilizator, precum si gama Inspira, colectia de ceramica si mobilier de baie care ofera inspiratie prin cele trei linii de design care permit configurari personalizate ale baii, in functie de stilul fiecarui utilizator. Totodata, noua colectie Armani/Roca este prezentata in premiera la ISH 2017. Cu aceste noi tipuri de design, Giorgio Armani dovedeste inca o data implicarea sa in promovarea confortului si a bunastarii si ilustreaza viziunea sa asupra spatiului de baie printr-o combinatie de elemente care permit flexibilitate si adaptabilitate maxime. Estetica acestei colectii face aluzie la trecut, dar stilul retro este adus in prezent printr-o interpretare moderna si prin incorporarea unei tehnologii de ultima ora. Rezultatul este o noua colectie de baie versatila, dar in acelasi timp contemporana si atemporala, in acord cu filozofia bine-cunoscuta de design a lui Giorgio Armani.
 
Sig Air Handling prezinta la ISH o gama de peste 15.000 de produse din gamele Cairox, BLF Lufttechnik, Hybridair etc.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere