Agenda Constructiilor
Vineri, 17 August 2018
SAMSUNG 360
Home - INDEX COMPANII - AIA PROIECT
PAGINA PERSONALIZATA

AIA PROIECT

AIA PROIECT
Adresa: Intrarea Reconstructiei nr. 1, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 0722494447
Fax: 0314223616
E-mail: detalii@aia-proiect.ro
Web site: www.aia-proiect.ro
Persoana de contact: Iulian MIHAI
Domenii: Proiectare in constructii si instalatii
Descriere activitate
Birou de proiectare si servicii auxiliare: securitate la incendiu, audit si certificare energetica, evaluare imobiliara si bunuri mobile, studii de specialitate si altele.
Prezentare companie/institutie
Conectata la realitatile pietei si in stransa legatura cu beneficiarii, AIA Proiect este o companie tanara si puternica, in permanenta miscare pe toate palierele in care competentele colegilor si colaboratorilor permit. Furnizori de servicii atat pentru clienti mari in regim deschis sau in exclusivitate cat si pentru companii mici sau persoane fizice, abordam fiecare proiect in care suntem implicati cu seriozitate, promptitudine si integritate. Suntem dedicati fiecarei actiuni in care ne implicam si stam alaturi de beneficiarii si partenerii nostri pe intreaga perioada a proiectului furnizand solutii.
 
La AIA Proiect cream satisfactie. Punem la dispozitia beneficiarilor intreaga noastra experienta cu scopul de a aduce un plus de valoare fiecarei idei comune dezvoltate. Fie ca vorbim de un proiect rezidential sau de un proiect industrial ori comercial de mai mare sau mai mica anvergura, imbinam succesul profesional, cu protectia mediului si responsabilitatea sociala.
 
AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piata de profil din Romania inca din 2008 format din oameni tineri si pasionati. Suntem furnizori de servicii de excelenta dedicate partenerilor nostri, echipa noastra multidisciplinara acopera cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanta energetica si evaluarea oferind servicii in domeniul proiectarii, auditului si certificarii energetice, evaluarii autorizate atat pentru bunuri imobile cat si pentru bunuri mobile, studii de specialitate si servicii de cadastru. Ne implicam activ si ne dorim ca blogul nostru Spatiul Domestic sa devina in timp o sursa de idei si inspiratie pentru oricine isi doreste sa traiasca fericit intrun mediu care sa-i faciliteze existenta dar in acelasi timp sa fie protejat de modificari ireconciliabile sau distructive. Credem ca armonia ar trebui sa fie dominanta principala a coexistentei noastre astfel incat generatiile viitoare sa beneficieze de toate avantajele pe care noi si cei dinaintea noastra le-au avut. Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmarit este imbinarea perfecta a aspectelor tehnice cu cele financiare si nu ultimul rand estetice. Ideile pot suna bine iar la AIA Proiect le facem sa arate excelent. Folosim unelte de ultima generatie si vizualizam 3D variante intermediare si finala cu multa atentie la detalii pentru a face din munca noastra o experienta unica pentru tine.
 
Contribuim la indeplinirea viselor, transformam ideile tale in realitate. Urmarim sa dezvoltam parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere si sustinute de dorinta de a pune in opera obiectivele tuturor beneficiarilor nostri.
 
Ne gasiti la https://www.aia-proiect.ro Odata cu relansarea paginii oficiale AIA Proiect Birou de proiectare au fost deschise si canale de comunicatii social media cu accentul pe pagina de Facebook, Google+ si contul de Twitter al blogului nostru Spatiul Domestic.
 
AIA Proiect pune la dispozitia beneficiarilor, clientilor si partenerilor servicii de proiectare sprecum si o gama complexa de servicii auxiliare:
 
- Proiectare generala completa
- Siguranta la incendiu (avizare si autorizare Pompieri / ISU)
- Certificare energetica
- Studiu si Audit energetic
- Studiu privind posibilitatea utilizarii unor sisteme alternative de eficienta ridicata
- Raport de evaluare imobiliara si Raport de evaluare bunuri mobile
- Suport in obtinerea avizelor necesare autorizarii
- Studiu Geotehnic
- Cadastru si masuratori topografice
 
Alege profesionistii in domeniul proiectarii, alege AIA Proiect – Birou de proiectare!
 

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023